Angel sound. Jste spokojené?

27. kvě 2020

Ahojky, chci se zeptat, jestli z vás někdo používá angel sound? Jak jste spokojený, a od kdy jste začali poslouchat srdíčko? Objednala jsem si přes inzerát, ale jsem teprve 11tt, takže bude moc brzy.

barunka1408
27. kvě 2020

Ahoj já nasla už v 10tt a pouzivala jsem občas dokud jsem necitila pohyby. Takže je to hračka tak na dva mesice. 🙂 pro uklidnění fajn na druhou stranu v začátcích je fakt tezke najít tak hlavně žádná panika když v takto brzkem týdnu jednou najdeš jednou ne.

hasara33
27. kvě 2020

Ahoj, já jsem ho používala celé těhotenství, měla jsem tak větší klid na duši když se malá delší dobu nehýbala 😉 začala jsem ho používat od cca 12. týdne a srdíčko bylo slyšet, ale docela trvalo než jsem ho našla ...potom čím byla malá větší tak to šlo snáz 😉

marta_kovar
27. kvě 2020

Já používám od 11 týdne, zjistila jsem kde je. A pak ho vždy našla maximálně do 5 minut. Někdy ho mám během pár sekund. 😊
A pomáhá mi se uklidnit. Jsem po zamlklém těhotenství takže tohle je super, když mě čeká kontrola až za několik týdnů. Zatím používám asi týden a je to tedy úžasná věc ikdyž nepotřebná a asi se bez toho dá žít.

elinkav
27. kvě 2020

Poprvé jsem slyšela srdíčko v 11+4tt. Od 16+4tt cítím pohyby, tak už ho zase nepoužívám 🙂
Kdyby mi ho nepůjčila švagrová, asi bych ho nekupovala.. ale je to příjemný pocit, vědět, že je vše ok.

jjasmina
27. kvě 2020

Já nepouzivala, ale zvažovala jsem to, ale nakonec bych byla ve stresu ještě větším 🙂

surikata131
27. kvě 2020

Ano používala jsem, hlavně když mi přišlo, že dlouho necítím pohyby. Už nevím od kdy šlo slyšet. Byla jsem spokojená

pavcatko
28. kvě 2020

Mě dost pomohl- Na začátku těhotenství jsem byla v hrozném stresu, bála jsem se, jestli je mimi v pořádku, od cca 11tt jsem ho začala používat a super.Používala jsem do prvních pohybů a pak i na konci, kdy už měla dcerka málo místa a tolik se nehýbala..Výborná věc, jednou si ji opět pořídím

cinam
28. kvě 2020

Za mě také super. Poprvé jsem našla v 11+2 a pak od 12tt pravidelně hned. Od 17tt jsem cítila pohyby a pak už jsem používala jen výjimečně. Ale za ten klid to stálo (byla jsem po zamlklem těhotenství)

rozarka24
29. kvě 2020

Nejlepší věc! Koupila jsem když jsem byla v 11tt. Poradím ti, hlavně žádná panika když to nebudeš moci najít! Já hledala 20 min a nic tak jsem se naštvala. Druhý den to zkusil přítel a našel do 10 minut. Je trpělivý já ne 🤣🙈 od té doby jsme našli vždy do pár sekund. A určitě si kup v lékárně ten sonogel! Bez toho jsem to neslyšela, lépe vodí zvuk 😊 používala jsem každý den večer než jsem začala mít pohyby. Od té doby nepoužívám. Stalo se mi asi 3krat že malá byla někde zaborena a nemohla jsem srdíčko najít, tak jsem se vyděsila pak uklidnila a vypla to, ze to zkusím později a pak hned zase našla. 😊Myslím že je to úžasná věc, díky níž jsem byla v klidu po zkušenosti se ZT.

jitulinka35
10. črc 2020

Ahoj. Koupila jsem si ho podle recenze a používám ho od 11 tt. Srdíčko jsem našla hned a ani teď nemám problém ho najít. Pořídila jsem si ho kvůli předchozím čtyřem potratům. Měla jsem strach, protože na ultrazvuk jdu docela dlouho na rozdíl od jiných těhulek. Nevím, proč můj gynekolog nedělá ultrazvuk dřív. Jdu teprve na první až ve 13+0 tt. Jsem teď alespoň klidná.

jjasmina
10. črc 2020

@jitulinka35 Jako uplně první ultrazvuk ve 13tt nebo jdete na 1. screening ve 13tt?

jitulinka35
10. črc 2020

@jjasmina jako úplně první ultrazvuk. Jestli to bude i první screening nevím. Jen jsem se na to ptala kamarádky a má stejného gynekologa a říkala, že to tak měla taky

jjasmina
10. črc 2020

@jitulinka35 Tak to je hodně zvláštní, já měla první kontrolu mezi 7.-8. tt a pak první screen ve 13tt

marta_kovar
10. črc 2020

@jitulinka35 Tak to bych od tohoto lékaře odešla. 😊
Souhlasím výše s @jjasmina , že je to hodně zvláštní. Podle mě by ho měl aspoň udělat aby aspoň věděl zda-li jsi reálně těhotná a pak jestli to vypadá tak jak má a je to tam kde to má být. S ohledem na to, že jsi potratila tolikrát, by bylo asi fajn vyhledat lepší lékařskou péči.

jitulinka35
10. črc 2020

@marta_kovar tak to, jestli jsem reálně těhotná mi zjistili z krve a doktor má ambulanci přímo v nemocnici, kde pracuji. Jen nemá v ambulanci ultrazvuk a posílá na gynekologické oddělení. Až na ultrazvuk půjdu, zkusím se jich na to zeptat.

jjasmina
10. črc 2020

@marta_kovar jj přesně tak, takyjsem potratila a ne jednou a chodila jsem na kontrolu každých min 14 dní

inkheart
10. črc 2020

Začala jsem zkoušet v 12tt, ale celý čas jsem slyšela něco jiné, jak se pak ukázalo 😀 až pak někdy v 16tt jsme to zkoušeli s manželem a on ❤️ našel poprvé. Já jsem předtím poslouchala nějakou tepnu nejspíš 😂

inkheart
10. črc 2020

A velice mě to uklidňovalo, protože jsem byla po potratu. Takže za mě skvělá investice

rebe
10. črc 2020

Já ho kupovala kvůli manželovi. Já už cítila pohyby, ale on neměl s miminkem žádný kontakt. Slyšet jeho srdíčko pro něj bylo velmi silné. Byly to krásné chvilky, moc rád ho poslouchal. Je to opravdu hračka na pár týdnů, později raději dostával kopance do ruky, ale stálo to za to, po prodeji vlastně přišel na pár korun.

kuttu
10. črc 2020

Me zachranil po 2 ZT dusevni zdravi...poslouchala jsem od 13.tydne kazdy den na par vterin celé tehotenstvi

surikata131
10. črc 2020

@jitulinka35 to je docela zvláštní, minimálně si myslím, že by měl zkontrolovat, jestli je těhotenství v děloze, nebo mimo, což je nebezpečné...v tom 13tt už asi rovnou udělá screening. Ono stejne nic nejde udělat, aby se předešlo ZT, ale je fakt, že ten angel sounds muze maminku uklidnit...akorát jednou jsem srdíčko nemohla najít a byly to trosku nervy...

trlik
10. črc 2020

Celý 2. trimestr jsem z různých příčin krvácela, takže mi dost psychicky pomáhal. Pohyby mimča mě po mamčině zkušenosti neuklidní (v 8. měsíci potratila-infarkt placenty-a dr. jí řekl, že v ní byla malá 5 dní po smrti, ona na to, že je to hloupost, protože měla pohyby, tak jí řekli, že cítila, jak se tam nějak utrhnutá převalovala). Jen se to nemá přehánět, není ještě tolik studií na vliv ultrazvuku na mimčo, viz https://www.ulekare.cz/poradna-lekare/angelsoun...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru