Holky pořídila jsem si angel sound.. jsem v 10 týdnu.. včera jsme s přítelem hledali a našli jsme hned domě na právo na stydkou kosti.. jak začíná ochlupení.. dneska ráno jsem to ze zvědavosti hledala našla znovu na stejným místě zároveň jsem projela cely podbrisek a našla jsem ten zvuk aj na levo.. takže myslíte ze to nebylo srdíčko? Je možný ze by to bylo slyšet na obou stránach nikde jinde žádný zvuk není
A co to bylo za zvuk? Srdíčko miminka jede hrozne rychle, mohla si najet na nějakou svoji tepnu třeba a slyšet svoje srdce. V 10tt to málokdo dokáže najít.
@krisstina93 jako stádo koni
Vyhledala jsem si na neru jak to má znít a bylo to prace stejný jen mě fascinuje ze na obou stranách
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@rezena12 možná to bylo tvoje srdíčko, to jde slyšet na více místech. Když najdeš, zkus si dát druhou ruku na krk na nahmatat svůj tep,pokud je to stejná frekvence, je to tvůj. Miminko má cca dvakrát rychlejší tzn 120-150 tepů za minutu. Držím pěsti. Ale když nenajdeš, vůbec se nestresuj, 10tt je ještě celkem brzy.