Ahojky, mám dotaz. Může plný močový měchýř ovlivnit vaginální ultrazvuk? Doktor mi zjistil anembryolu, ale dává tomu ještě týden šanci. Měla bych být asi 7 tt. Nicméně, jak je asi zvykem u každé, hledat příčiny... :D Tak mě napadlo, že na ten ultrazvuk jsem potřebovala děsně čůrat, jestli to nějak nemůže zmáčknout dělohu a tím pádem se mimčo schová někde za něco a není vidět? :D Je to asi kravina, ale... jak je člověk zoufalej, vymýšlí blbosti. 🙂 🙄
Po mě zase chtěli plný močový měchýř na utz 🤷🏻♀️
Takže to nakonec není kravina.. Díky, trochu mi svitla naděje, na to si dám tedy pozor a uvidí se. 🙏 🙂
@lilian2111 a neměla si ultrazvuk přes břicho? Tak jsem četla, že to vyžadují. 🙂
Jo máš pravdu, nejspíš to bylo na 1 screeningu 🫣
Pres bricho- plny. Vaginalni- prazdny.
možné to je😉 není to vsespasne, ale možné ano.
@evievievi díky moc, já nad tím přemýšlela takovou dobu, přišla jsem si jak tydýt. :D Samozřejmě, ať tak či tak, co se má stát se stane. 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
já byla před týdnem a doktorka mě poslala vyčůrat, že plný močák právě dělohu utlačuje a ona nic pořádně nevidí...