Anembryola. Může plný močový měchýř ovlivnit vaginální ultrazvuk?

12. únor 2024

Ahojky, mám dotaz. Může plný močový měchýř ovlivnit vaginální ultrazvuk? Doktor mi zjistil anembryolu, ale dává tomu ještě týden šanci. Měla bych být asi 7 tt. Nicméně, jak je asi zvykem u každé, hledat příčiny... :D Tak mě napadlo, že na ten ultrazvuk jsem potřebovala děsně čůrat, jestli to nějak nemůže zmáčknout dělohu a tím pádem se mimčo schová někde za něco a není vidět? :D Je to asi kravina, ale... jak je člověk zoufalej, vymýšlí blbosti. 🙂 🙄

bejuna29
12. únor 2024

já byla před týdnem a doktorka mě poslala vyčůrat, že plný močák právě dělohu utlačuje a ona nic pořádně nevidí...

lilian2111
12. únor 2024

Po mě zase chtěli plný močový měchýř na utz 🤷🏻‍♀️

autor
12. únor 2024

Takže to nakonec není kravina.. Díky, trochu mi svitla naděje, na to si dám tedy pozor a uvidí se. 🙏 🙂

autor
12. únor 2024

@lilian2111 a neměla si ultrazvuk přes břicho? Tak jsem četla, že to vyžadují. 🙂

lilian2111
12. únor 2024

Jo máš pravdu, nejspíš to bylo na 1 screeningu 🫣

hezz17
12. únor 2024

Pres bricho- plny. Vaginalni- prazdny.

evievievi
13. únor 2024

možné to je😉 není to vsespasne, ale možné ano.

autor
13. únor 2024

@evievievi díky moc, já nad tím přemýšlela takovou dobu, přišla jsem si jak tydýt. :D Samozřejmě, ať tak či tak, co se má stát se stane. 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru