Ananas na vyvolání porodu?

helleen1212
25. kvě 2021

Ahoj holky, včera kolem 19h. jsem snědla celou plechovku ananasu🤭😂 pročítala jsem si diskuze a najednou vidím, že párkrát vyvolal porod😳 samozřejmě jsem to nevěděla a nesnažím se malou "vypudit" 🤣 až to přijde, tak to přijde..
Ale mate s tím zkušenosti, že porod opravdu vyvolal? Mě bylo jen trošku divně a žádné bolesti v podbřišku. Spíš jen slabá bolest celého břicha ( ustala včera vecer) a spis se malá míň hýbe.
Děkuji za odpovědi.

poopsie
25. kvě 2021

@helleen1212 Ahoj, to jsem ještě neslysela🤔 taky se říká, že pomáhá chodit do schodů nebo drepy...mně upřímně nepomohlo nic 😀

leniczka23
25. kvě 2021

Je to nesmysl

ellyem
25. kvě 2021

Ananas v plechovce určitě ne.

fouskovi
25. kvě 2021

Mne nepomohlo vůbec nic

helleen1212
autor
25. kvě 2021

@poopsie
@leniczka23
@ellyem
@fouskovi

Bylo mi to divné 😂 tak děkuji za odpovědi. Mně asi taky nic, dělám tak nějak vse a ještě mám tříletého prcka, tudíž dělám furt něco a žádný náznak porodu😁 až prijde správný čas, tak to samo půjde určo🤗

terezia10
25. kvě 2021

Nee určitě ne me přijde že nepomáhá nic všichni mají zaručeně rady ja zkusila vše až jsem řekla ze rodit nebudu praskla me voda 😁

poopsie
25. kvě 2021

@helleen1212 jojo určitě až bude čas tak vyleze 🙂 ikdyz v posledních dnech je to fakt už náročný, ale někdy vylézt musí!😅

lavita
26. kvě 2021

Me to pomohlo, doporučili mi to i v porodnici,když jsem přenášela

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru