Holky nemáte nějaká zkušenost s nehtama od vetnamcu v 39tt co to může a nemůže udělat?
Nehlede na to ze cistota a sterilita jim nic nerika.znam holku co se tam nakazila zloutenkou...
Nééé, fakt ne. Oni dělají sice s rouškama, ale co je to platný.... . Materiál na ...víš co..., jenže oni se prostě pardon, ale vserou všude a do všeho
Ony ty umělé nehty, i když budou z kvalitního gelu ty nehty ničí, natož ten jejich materiál. Prostě za mne, - ani náhodou. a abych nebyla za křupanku, mám desingerku nehtů v rodině, ale nikdy jsem je neměla dělané
Tak roušky mají hlavně kvůli sobě :D aby nedýchali ty pilované sr... 😀
Treba muzes dopadnout takhle : http://www.protivna-blondyna.cz/2012/02/jak-pri...
Tak v tyhle časti tehotenstvi bych se spis hodila do klidu na porod nez řešila akrylových nehty ;)
Vietnamci používají akryl kterým se lepí lodě!!!Je rakovinotvorný a určitě miminku škodí,stejně jako Vám.On už ten smrad z jejich studiích má něco napovědět.Roušky nemají zbytečně.
Popravda, ve 39tt bych si uz umele nehty ani u "Cechu", natoz u Vietnamcu delat nenechala. Kdyby nedejboze doslo k cisari, tak to v nemocnici rozhodne nevidi radi...
A popravde jsem ve 39tt mela jine starosti, nez resit, kam pujdu na nehty 😀
Nehty od wietnamců bych si nedala ani jako netěhotná.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Od nich bych si je nenechala dělat vůbec!!!!!!!!! Ničí to vlastní nehty jako blázen!