Baby zajtra idem do Brna na genetiku. Chcela som priamo k MUDr. Vlašínovi,ale na recepcií mi povedali,že má plno. Neviete mi poradiť ako sa zajtra dostať priamo k nemu???? Skúsala som mu už aj e-mail napísať,ale neviem či mi stihne odpísať.
Já se k němu dostala přes recepci, objednala jsem se přímo k němu.
to by jsi se musela objednat přimo k nemu.
Ja jsem u neho byla na obou kontrolach a vzdy jsem musela byt objednana primo k nemu,jinac se tam clovek nedostane ,je to fakt spicka mezi temahle doktorama a proto ma porad plno...
tak jsem asi měla štěstí, vždy jsem se objednávala na recepci, neřekla jeho jmenovitě a pokaždý jsem byla u něj, 4x tuším. Ale na běžný těhotenský utz, ne nějaké genetické vyšetření.
já šla na poslední chvíli, byla jsem jediná bez doporučení lékaře. na recepci mě prostě někam vmáčkli, abych se vešla do tt a pak jsem tam ten den čekala hoooodně dlouho a věčně někdo "předbíhal". ani jsem netušila ke komu mě objednali, až časem jsem zjistila, že mě vmáčkli k tomu nejlepšímu. takže u mě prostě jen náhoda. nejdřív velký spěch a pak velká trpělivost 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
No pokud k němu nejsi objednaná, a jdeš už zítra, tak se k němu bohužel dle mého nedostaneš ☹ Já u něho byla poprvé, podruhé už měl plno, a to jsem tam volala několikrát.