3D ultrazvuk v Kadaň?

pavlabrucm
26. črc 2018

Holky, nevíte zda se dělá v Kadani 3D ultrazvuk?

nikolspace
26. črc 2018

Taky by mě zajímalo 🙂

ivuse20
26. črc 2018

3D netuším ale byla jsem na 4D v růžovce

bartakova_veronika
26. črc 2018

když jsem chodila do poradny v Kadani tak jsem četla že 3D dělají ale nevím jak přesně to tam funguje .. já spadám pod Jirkov ke gynekologovi i když bydlím pár let v Klášterci nad Ohří .... ale když jsem ležela 2 týdny před porodem v porodnici dělali mi 4D ultrazvuk v přízemí .... takže si myslím že ta možnost je akorát je lepší se tam zajít asi spíš poptat jestli nechodíte na gynekologii do Kadaňské nemocnici .... já tam spadala akorát po předání mého gynekologa do té poradny od 34 tt

pavlabrucm
autor
26. črc 2018

@ivuse20 a to je někde v Kadani?

ivuse20
26. črc 2018

@pavlabrucm ano. Jestli víte kde je gynwell gynekologie tak to je ono. Říká se tomu růžovka. Jinak tedy kdyby jsme šla od Penny nahoru tak to určitě neminete je to hned po pravé straně velikánská růžová budova. Na plotě pak máte gynekologické věci (myslím že něco o neplodnosti a právě ty 4D utz)

pavlabrucm
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
pavlabrucm
autor
27. črc 2018

@ivuse20 Tak dneska jsem se objednala. Děkuju za radu 🙂 .. A co vyplatilo se na to jít?

ivuse20
27. črc 2018

@pavlabrucm personál je hrozně fajn, ale malý vůbec nespolupracoval a pořád dával ruku před obličej, ale zážitek je to krásný. Občas se podívám na to video jak byl malickej. Ale třeba vaše mimi bude spolupracovat. Já bych na to šla klidně znovu

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru