3D a 4D ultrazvuk v Praze. Zkušenost, kde a za kolik?

cila9
15. bře 2020

Zdravím,

máte někdo zkušenost s 3 a 4D ultrazvukem v Praze? Kde a za kolik? U mého lékaře je utz základní 2D a když se prckovi nechce, máme smůlu. Děkuji za tipy

cuuza
Autor odpověď smazal
Zobraz
cila9
autor
15. bře 2020

@cuuza Samozřejmě, taky neříkám, že na něj chci hned.

karla2015
15. bře 2020

Podoli, stal kolem 1000kc, byla sem 2015 a 2017.

cila9
autor
15. bře 2020

@karla2015 děkuju a jak to funguje? Jednoduše se objednám? Nevadí, že do Podolí nedochazím a ani tam nejsem registrovaná k porodu?

karla2015
16. bře 2020

@cila9 kouknete na jejich stranky, maji tam presnou cenu, kdy se objednat atd...vubec to nevadi...mam z toho asi 4 fotky + cd (to jsem si musela prinest vlastni), kdyz jsem tam byla, bylo fajn, ze vam to male rovnou i zkontroluji.

cila9
autor
16. bře 2020

@karla2015 aha tak děkuju za info 🙂 a hodně zdraví v tom chaosu dnešních dní.

barcachejn
16. bře 2020

Ja jsem byla v Gyn Centru v Karline 🙂 stal sice 1700kc ale vynikajici pristup a pani se tam s nami prala snad 2 hodiny protoze maly mel proste rucicku pred oblicejem 😀 ale bylo mi tam prijemne 🙂 dala nam i dost fotek a videozaznamu,byla jsem spokojena.

elsy3
17. bře 2020

@cila9 Já byla v Podolí říjen 2018 na 3D. Nedocházela jsem tam ani jsem nebyla registrovaná k porodu. Stalo mě to 900kc. Mohl se mnou partner, viděla jsem tam i rodiny s dětmi. Dostali jsme asi 3-4 snímky a několik záznamů fotek a videí na flash disku 🙂

cila9
autor
18. bře 2020

@elsy3 díky, doufám, že malá bude otočený správně. Na dvou utz byla vždycky zády a ne a ne se otočit.

cila9
autor
18. bře 2020

@barcachejn díky za info.

kaja2016
21. bře 2020

@cila9 Nemyslim, ze ti to ted nekde udelaji....

cila9
autor
21. bře 2020

@kaja2016 Příspěvěk jsem vytvořila, kdy situace nebyla tak drastická. Dík za info

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru