Ahoj Těhulky,
nevíte kolik stojí 4D uz v Gynetu? A nemáte někdo zkušenost s jejich těhu balíčky?
Děkuji
@veraga Mě právě překvapilo, že ten balíček obsahuje i stanovení pohlaví, což jsem myslela, že je zdarma nebo tam jsou často ty jednorázová zrcadla co mi vůbec nepoužívají zatím. A máš nějaké ty DVD záznamy? A kolik fotek ti dali 5 nebo i více. A poslední otázka ten 4D uz jsi měla v ceně 2x? Protože se dívám,že je tam napsaný ve 20 a pak ve 24 týdnu. Děkujii
Mám jeden záznam, cca 20 minut. Fotek bylo asi 10. Ale doporučuji i tak vzít si foťák/mobil a fotit obrazovku. Ty fotky, které dostaneš, jsou ty klasické černobílé malé. Jinak já byla jen na jednom 4D. Nevím o tom, že by se dělal dvakrát. Možná v případě, že by bylo mimčo schované v placentě, nešlo vidět a dali ti náhradní termín. Jinak ultrazvukem mě vyšetřovali při každé návštěvě a o fotku jsem si taky pokaždé řekla. 🙂
Jednorázová zrcadla? Mě teda celé těhotenství vyšetřovali jen ultrazvukem. Plus pak ke konci těhu klasická ruční práce. 😉
Já už končím šestinedělí. 🙂 Jen pozor, screening jsem platila. 1/2 mi proplatila pojišťovna. Spíš bych řekla, že je v ceně utz při každé návštěvě. Odkaz na ty balíčky mi nejde otevřít.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Měla jsem nejdražší balíček Platinum. Podle mě se to vyplatilo. Jen jsem každý měsíc navíc platila 70,-. Jinak cena 4D utz byla v ceně balíčku. 🙂