Ahoj holky chtěla bych se zeptat poslední dva dny mám křeče v břiše první den to bylo tak 3krat denně nějakou dobu a teď je mám skoro pořád .. malá teď kope o sto šest ,ale jen na levém boku je to normální? ještě před dvouma tydnama byla přetočena hlavou nahoru tak nevím ..asi to nepoznám :/
Taky bych raději jela na kontrolu. Lepší je 10*zbytečně. Může jit o poslíčky a nebo nějaký zánět.
Já teda nějak nevidím důvod pro cestu do porodnice. Mě mimčo taky kope jen na jedné straně když je hlavou dolů. Na druhé straně má záda. Asi záleží jaké ty kopance jsou a jaký máš pocit. Pošlíčci by měly po teplé vaně přejít...
Ano, kopani na levem boku je v poradku, znamena to, ze je miminko v pravem postaveni (ma zada vpravo, zadecek nahore pod zebry vpravo, a nozkama ti kope do leveho boku, ruckama pripadne smatra vlevo v podbrisku). Krece jsou normalni, rika se jim poslicky, vsak uz klidne muzes kazdym dnem rodit.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Jsi v 38tt... Necekej na nic a jed do porodnice, at tebe a mimco zkontroluji 😉
Radeji jet 10x zbytecne... 👊👊🍀