Holky, už zase vyšiluju, potřebovala bych uklidnit 😀
Jsem 30. DC a mám 2 dny zpoždění, včera duch na testu, dnes ráno na krvi HCG 71. Není to málo? Všude vidím u holek den po vynechané MS mnohem výraznější testy a většinou i vyšší HCG z krve, tak mám trochu strach. Je to v podstatě moje první těhotenství, které neskončilo s první menstruací, dlouho vymodlené, takže mám ze všeho trochu obavy.
@no_title Určitě nevyšiluj 🙂 Každá máme HCG jiné. Hlavní je, aby HCG rostlo, není důležitá jeho výše. A je možný, že ti dýl trvalo zahnízdění embrya, takže proto je HCG jaké je. Ale je fakt, že jedna hodnota nic určitě nevypovídá. Hlavní je, aby se každé 2-3 dny zdvojnásobila. Klidně si zajdi třeba v pondělí jako samoplátce na krev na zjištění HCG a uvidíš jestli povyrostlo 🙂
@puutalo No jooo, jenže potvrzení těhotenství je ještě tak týden, dva v nedohlednu 😀 Naprosto chápu pisatelku - já to teď v čtvrtým těhotenství měla taky tak. Šla jsem den po zpoždění na krev, pak za 3 dny a pak za další 3 dny. První odběr jsem si platila a prokonzultovala s doktorkou a pak už další odběry dělala ona. Ale je fakt, že já měla po druhém potratu, tak jsem byla nervní.....
@puutalo Jooo, přesně to jsem psala. Na ultrazvuku to stejně nejde dřív jak v 7 vidět. A víc průkazný je až srdíčko cca v 8 tt 🙂 A je fakt, že i kdyby jsme se stavěli na hlavu a chodili na ultrazvuky i na krev obden, tak s případným nezdarem nic neuděláme.... Prostě příroda to mnohdy zařídí za nás....
testy ale ukazují daleko nižší hodnotu, takže // už musíš mít úplně stejné 🙂 ve 30.DC jsem měla sotva znatelnou čárku, takže HCG kolem 10-19...
Víc ti řekne gynekolog, ale s návštěvou vyčkej, at pak nejsi zase ve stresu, že něco není ještě vidět. Já jsem šla až v 8.tt
@lucinka58 mohu radu? Ovulaci jsem mela 16.1 a minuly patek jsem mela ruzove spineni asi uhnizdovani, dneska jsem delala test ale ne z ranni moci a nic. Mohlo by byt jeste brzo na testovani? Ms mam dostat 30.1 tak test udelam az 31.1 nebo 1.2 aby bylo neco videt. Doufam teda ze ms neprijde 😉
@heduskak jak vzdy rikam, na co se stresovat, test je vhodne delat tyden po vynechani MS 🙂 aby bylo vse jasne
@absintka19 jo u syna jsem delala az po tydnu vynechani. Ted jsem nedockava proste 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Jak jsi zjistila tu hodnotu HCG?