16tt, dělá se vyšetření nějaké? Nebo jen ultrazvuk?

verunatom
17. srp 2015

chtěla bych si sebou vzit 6 leteho syna na kouknutí na mimčo.

bajana
17. srp 2015

Zalezi od lekára...niekto robí utz na každej poradni, iný len 3x za celé tehotenstvo. Možno sa viac vyplatí ísť pozrieť na mimi v 20tt na morfologický utz

vondracek
18. srp 2015

Můj gindr. dělá ultrazvuk jen cca 3x za těhu, jak píše Bajana. Jinak jen poslech srdíčka. V 16tt berou krev na tripl testy.

kacinda
20. srp 2015

Me treba dneska doktor v 16. Tt delal ultrazvuk pres bricho,dela mi ho pokazde, ale taky vysetroval stav cipku a vysku delohy

tatamama
3. říj 2015

ahojky holky mam dotaz budu v 16 tydnu tehotenstvi chtěla jsem se zeptat zda se posilat na ultrazvuk kosti miminka všechny me zname ginekolog posila a muj ne , a ještě mam dotaz když mi doktor bude delat ultrazvuk a ja ho pozadam aby mi řekl co to je bude to asi chtit zaplatit vidte ☹ dekuji moc za odpoved

iveta93
3. říj 2015

@tatamama Pokud chceš vědět pohlaví tak se za to nic neplatí jen je otázka jestli se mimčo ukáže. Nám se ukázala už v 13 týdnu a sousedka v 7 měsíci ještě neví co to bude. Ale platit za to nebudeš jen se při vyšetřováni UTZ zeptej jestli vidí co to bude.

ireniq
3. říj 2015

@iveta93 @tatamama bacha, někteří gynekologové za určení pohlaví na ultrazvuku berou poplatek, já jsem ho u svojí gynekoložky platila, ale předem mě na to upozornila, i to má v čekárně v ceníku výkonů nehrazených pojišťovnou

cattus
4. říj 2015

Muj gyn dela utz taky jen 3x a za urceni pohlavi jsme museli zaplatit.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru