Ahoj jsem skoro 14 dní po potratu mam jit za dva dny na revizi, delala jsem si tehotensky test a porad tam jsou dve carky nevíte cim to je? Měl to už někdo take tak podobně?
Před revizí mi vždy dělali kontrolní utz ale jinak on ten hormon klesá dost pomalu
@lachtanice86 aha dekuji
A v kolikatem tydnu jste potratila?
@marca123 ano také jsem tohle měla, a HCg jsem měla v krvi delší dobu.
Před revizi stejně dělají znovu uktrazvuk, ale o pozitivním testu je i tak potřeba je informovat.
Mně klesalo hCg na nulu přesně měsíc
Mě hcg začalo klesat až po revizi...jinak tam pořád bylo, klesalo zhruba měsíc do úplné nuly - chodila jsem pak co týden na kontrolní odběry
@barcachejn v 7 tydnu
samovolný potrat a hcg klesalo postupně cca měsíc , takže pozitivní test bude
Mne klesalo HCG celý další měsíc, na nule bylo až po další menstruaci
@marca123 Ja jsem to totiz loni zazila take,samovolny potrat v 7tt,akorat ze my jsme miminko chteli nejdrive za pul roku po tehle strasne udalosti takze jsem HCG nehlidala :/ ale nez jsem se uplne vycistila stale jsem trosku citila nejake priznaky,takze si take myslim ze klesa pomalu...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Měla jsi dobrý ultrazvuk? Potrat samovolný? Jde o to, že se může stát, že jsi čekala dvojčata a jedno z nich potratila a druhé zůstalo. Na tvém místě bych se před revizí určitě nechala ještě pořádně vyšetřit (taky tam může být i mimoděložní dvojče a tak). Doktorům určitě řekni o těch dvou čárkách na testu (ale nejsem si jistá, jak rychle hCg klesá, zda to není normální).