Ahoj. Chtěla bych jen znát vaše zkušenosti.: zítra jdu na 1.screening a jsem z toho strašně nervózní - aby vše bylo tak jak má.
V 6 tt týdnu jsem byla na vyšetření miminko bylo v pořádku tlouklo mu srdíčko.. když jsem od te doby neměla vůbec žádné bolesti břicha ani krvácení tak by mělo být vše v pořádku, ze? 😉 Stalo se vám ze by nebylo? Ze by ne tlouklo srdíčko nebo podobně? Teď jsem na začátku 13 týdne a nemám žádné příznaky.. ještě před týdnem jsem porad jen spala bolely ne prsa teď nic.. vše odeznelo. Děkuji za vaše zkušenosti.
@xxkatka90 Ahoj, já jsem zatím jen asi v 7tt, ale taky se pozoruju. Včera jsem měla pocit, že mě přestaly bolet prsa, a úplně mě to vylekalo 🙄 A nebo když je mi teď jaksi moc dobře, žádný žaludek na vodě nic... to je teda tuze divné :D Ale co jsem tak četla, tak ty příznaky u někoho odeznívají v tom 2. trimestru, takže to máš učebnicové 🙂 Ať se daří 🙂)
Mě bohužel se to stalo 2x ☹
Já jsem neměla žádné příznaky na začátku těhu, nebolely mě prsa, nebylo mi vůbec z ničeho špatně, neměla jsem žádné "chutě", nevadily mi žádné "pachy", nebyla jsem ani moc unavená... a teď jsem v 38tt 🙂
@xxkatka90 Hlavně klid a nestresovat. U každé jsou příznaky jiné, některá zvrací od rána do večera, jiná ani nepozná, že by byla těhotná. Já třeba u prvního těhu jsem byla po prvním trimestru docela v pohodě, jen záda, přešla bolest prsou. Takže klid. Znám to jak je to dlouhé a nevědět co se tam děje. Vše bude ok.
Já jsem od začátku neměla žádné příznaky těhotenství a na konci jedenáctého týdne mně najednou doktor řekl,že ani jednomu už netluče srdíčko a musím na revizi.Nikomu bych nic podobného nepřála, protože jsem brala,že jsem už skoro po prvním trimestru a to největší riziko už je za mnou.Tím tě nechci strašit ale bohužel jsou i špatný konce.
A já jsem měla těhotenské příznaky stále a v 11tt jsem začala krvácet, miminku netlouklo srdíčko, odpovídalo 8tt...ani by mě to nenapadlo, bylo mi pořád hodně špatně ☹
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Nad tím vůbec nesmíte přemýšlet, každé těhotenství je originální a nikdo nemůže dopředu vědět co a jak bude... Co se má stát stane se ... Musíte myslet pozitivně a nepřemýšlet hned nad tím nejhorším. V každém případě se říká, že po 12tt klesá riziko potratu až o 70% 🙂 Přeji pevné nervy a hlavně klid !!
Já měla všechny screeningy v pořádku těhotenství bez problémů a porodila jsem v 34tt malá je úžasná všechno dohnala a dělá jen radost a nikdy by mě nenapadlo, že by nemělo být něco v pořádku 🙂