1. screening. Stalo se, že by něco nebylo v pořádku?

xxkatka90
15. srp 2017

Ahoj. Chtěla bych jen znát vaše zkušenosti.: zítra jdu na 1.screening a jsem z toho strašně nervózní - aby vše bylo tak jak má.
V 6 tt týdnu jsem byla na vyšetření miminko bylo v pořádku tlouklo mu srdíčko.. když jsem od te doby neměla vůbec žádné bolesti břicha ani krvácení tak by mělo být vše v pořádku, ze? 😉 Stalo se vám ze by nebylo? Ze by ne tlouklo srdíčko nebo podobně? Teď jsem na začátku 13 týdne a nemám žádné příznaky.. ještě před týdnem jsem porad jen spala bolely ne prsa teď nic.. vše odeznelo. Děkuji za vaše zkušenosti.

hahahala
15. srp 2017

Nad tím vůbec nesmíte přemýšlet, každé těhotenství je originální a nikdo nemůže dopředu vědět co a jak bude... Co se má stát stane se ... Musíte myslet pozitivně a nepřemýšlet hned nad tím nejhorším. V každém případě se říká, že po 12tt klesá riziko potratu až o 70% 🙂 Přeji pevné nervy a hlavně klid !!
Já měla všechny screeningy v pořádku těhotenství bez problémů a porodila jsem v 34tt malá je úžasná všechno dohnala a dělá jen radost a nikdy by mě nenapadlo, že by nemělo být něco v pořádku 🙂

pavlinar
15. srp 2017

@xxkatka90 Ahoj, já jsem zatím jen asi v 7tt, ale taky se pozoruju. Včera jsem měla pocit, že mě přestaly bolet prsa, a úplně mě to vylekalo 🙄 A nebo když je mi teď jaksi moc dobře, žádný žaludek na vodě nic... to je teda tuze divné :D Ale co jsem tak četla, tak ty příznaky u někoho odeznívají v tom 2. trimestru, takže to máš učebnicové 🙂 Ať se daří 🙂)

pavcik123
15. srp 2017

Mě bohužel se to stalo 2x ☹

chipsicek
15. srp 2017

Já jsem neměla žádné příznaky na začátku těhu, nebolely mě prsa, nebylo mi vůbec z ničeho špatně, neměla jsem žádné "chutě", nevadily mi žádné "pachy", nebyla jsem ani moc unavená... a teď jsem v 38tt 🙂

z_kopretinka
15. srp 2017

@xxkatka90 Hlavně klid a nestresovat. U každé jsou příznaky jiné, některá zvrací od rána do večera, jiná ani nepozná, že by byla těhotná. Já třeba u prvního těhu jsem byla po prvním trimestru docela v pohodě, jen záda, přešla bolest prsou. Takže klid. Znám to jak je to dlouhé a nevědět co se tam děje. Vše bude ok.

pasteta
15. srp 2017

Já jsem od začátku neměla žádné příznaky těhotenství a na konci jedenáctého týdne mně najednou doktor řekl,že ani jednomu už netluče srdíčko a musím na revizi.Nikomu bych nic podobného nepřála, protože jsem brala,že jsem už skoro po prvním trimestru a to největší riziko už je za mnou.Tím tě nechci strašit ale bohužel jsou i špatný konce.

marvid
15. srp 2017

A já jsem měla těhotenské příznaky stále a v 11tt jsem začala krvácet, miminku netlouklo srdíčko, odpovídalo 8tt...ani by mě to nenapadlo, bylo mi pořád hodně špatně ☹

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru