Dobrý den,zajímalo by mě jak to je v době covidové teď s doprovodem na 1 screening ,a zda je nějaký poplatek za to.😊 Předem děkuji za odpovědi 😊🙏
Třeba v liberecké nemocnici mají napsáno, že je možný max. doprovod 1. dospělé osoby (bez poplatku). Ale stejně tam byla rodina s nemocnou dcerou, strýcem a všichni s rouškama pod nosem.
Záleží kde a ako. Pýtala som sa na prvej časti screeningu a žiaľ bez doprovodu. U môjho gynekológa budem môcť byť s manželom.
Olomouc konkrétně u Polaka bez doprovodu. Záleží jak kde
V Budejicich v CLG uplne bzz problemu, ptala jsem se po telefonu a divili se, proc by to melo vadit 😉
Jestli za to někde chtějí poplatek, to jakože když zaplatíš, tak se jim covid vyhne? Tuhle logiku nechápu.
Zákaz není zákonný. Proste reknes, ze manžel je tvoje osoba blízká a jdete spolu. Tečka.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Asi bude záležet na tom, kam jdeš. Někde teď doprovod nepouští, já jsem s sebou manžela měla. Za doprovod se určitě neplatí.