Poděbrady - výlety. Máte tip?

zuzaaaaa
21. kvě 2022

Ahoj holky, je tu někdo Podebrad? Vymýšlím vylety nez porodim a hrozne rada bych do fajn parku. Takze jsem vymyslela, ze bysme se ubytovali v Pensionu Victorin( douf , ze jsem to napsala dobre) na dve noci a vyrazili smer Fajn park, případně jeste je kus Heroland, kdyby prselo nasla jsem nejaky opickov a jasny prochajdy po kolonádě a cestou domu zoo Chleby.
Je v Poděbradech ( jasny, je tam toho hodně urcite) nejaky treba sportovni areal s nafukovaci tramposkou, maly zoopark, krásné hřiště? Pripadne tip na restauraci, kam muzem na veceri a klidně jakykoliv tip, co bavi deti. Dekuji, dekuji ☺️🍀🙏♥️
A nahodou, da se dostat z Poděbrad do Fajn parku ci Herolandu busem, vlakem, aby to nebylo daleko pěšky?

barmil
21. kvě 2022

@zuzaaaaa fajn Park je za Chlumcem, ještě kus, takže od vlakového nádraží byste se prošli a je to po silnici. Heroland je taky kus za Kutnou Horou a obě nádraží v KH jsou dost daleko od toho směru na Heroland.
Nevím, kdyz bych byla v Poděbradech, jela bych spíš lodi k soutoku Labe, zpět pěšky po cyklostezce, podél je zmrzlina a hřiště, je to pod stromy. Restauraci je v Poděbradech hodně, ale já mám radši ty na kolonade, jako je Oliver, Mama Cucina, ale to asi nebude s dětmi to pravé.
Z Poděbrad to je kousek skanzemu v Přerově, nebo Kouřimi, Kutná Hora je taky krásná.
Nějak nechápu, proč by člověk jel za zábavním parkem, ty jsou všude stejné, spíš bych se podívala po přírodě, viz Obora Zleby u Kutné Hory, nebo zámek Kačina..

nonsense
22. kvě 2022

A co třeba Loučeň? Zámecky park s labyrinty různých druhů. Na zámku mají i prohlidky pro děti (krátké, docela fajn).

Nebo Nymburk - projít se pod hradbami podél vody, a pak třeba na zmrzku do zmrzlinarny u divadla https://m.facebook.com/ZmrzlinarnaNymburk/.
Pěkné hřiště bylo ma sídlišti, ale to je už par let, co jsme byli.

pujcovnafufik
Odpověď byla odstraněná
Zobraz