Ahoj holky, najde se tu nějaká z vás, která by pokecala?
Mám 2 letou dcerku a od těhotenství mám problém se spaním. Bohužel přestávám věřit svým "kamarádkám"...tak hledám někoho kdo má dobrou náladu a chuť si pokecat 🙂
Ahojky nic konkrétně nepotřebuji...jen si chci pokecat.
Zacinam zjistovat, ze me "kamaradky" nejsou zas tak uzasne, jak jsem si myslela...je opravdu tezke najit nekoho kdo furt nepomlouva...s neni vysavac energie...
@matildapg Taky mám jednu vysavačku energie a rozhodla jsem se kontakty s ní omezit. Nejdřív mě to mrzelo a bylo mi to blbý vůči ní, ale už jsem se s tím srovnala.
@radkamorrisova no ja to driv nejak nepocitovala, ale manzel mi otvira oci...driv jsem kamaradky kecaly a smaly se blbinam..
@radkamorrisova ted si zamnou chodi jen stezovat, furt nekoho pomlouvaji, zavidi si vsechno...mrzi me to a vecer premyslim zda nejsem ja ta spatna .
Možná jsi jen "dospěla" oproti nim. Mají děti? Nebo se starají jen o sebe? A jestli ti vadí pomlouvání a závist, tak ty určitě špatná nejsi 🙂
@radkamorrisova nektere deti maji nektere ne...spis mi prijde divne, ze odchazi jedna po druhe z meho zivota...
@radkamorrisova a copak ty? Divam se, ze mas taky mrnouska 🙂
Někdy se člověk někam posune a ty starý znamí ne a pak už to nefunguje a oni postupně odpadávají. Ale to není špatně, to je normální vývoj.
Já mám 4,5 letého klučinu 🙂. Akorát teď už musím jít. Jsme na druhé straně světa, máme tu 4 hodiny odpoledne a jsme pozvaný ke známým (Je jim 80 😊) na odpolední popovídání a večeři.
Tak se zatím měj. Až se vrátíme, mrknu sem do diskuze, Ale to ty už budeš snad spát 😉
@radkamorrisova ooo tsk si to uzij :')...je pravda, ze jsem se hodne zmenila. Driv jsem byla "zlejsi" s ditetem prislo souciteni s lidmi.
Ahoj, já jsem ještě vzhůru 🙂
jeee kdybych se v noci koukla tak pokecam naspala jsem cca 2 hodiny s prestavkou :(
Jojo.. ja nemam jedineho kamarada ktereho jsem mela pred manzelem a ditetem.. toto je normalni zivotni postup.. jedni prichazeji, druzi přicházejí.. meni se cloveku priority, nekdo stoji stale na miste a pak se nazory a tak rozchazeji
Ahoj, já taky pravidelně v noci nespím. Mám zase syna nespavce.
Holky já mám tak obrácený režim že chodím spát v 9 ráno a vstávám v 16 😖 Už jsem zoufalá.... když náhodou v noci usnu tak jen na hodinku.... fakt jak spánek po O... Zkoušela jsem se prospat od 9 jen do 12 a doufala ze budu spát v noci a ani prd... 😖
Ahojky holky 🙂
@matildapg
no nevim jestli MK je zrovna dobre misto na hledani opravdovych kamaradek,me to tady obcas pripada spis jako zapas v bahne 🙂
@hermia no moje kamaradky se take vdaly a maji deti..tak nak sme na tom v tomto ohledu stejne...ale ja jsem posledni dobou strasna citlivka. Vse si beru moc k srdci, pak na to myslim a nemuzu spat...zacla sem pozorovat, ze jedna si ke me chodi jen stezovat, druha dojede a vyptava se na drby, dalsi kdyz nekam jdeme se ozira a je nechutna jak chlap, dalsi mi nedosla na svatbu ze nema penize dojet a jela na Maltu na dovolenou...no a tsk bych mohla pokracovat...je to vtipny a smutny zaroven. A pritom bych chtela kamaradku s kterou muzu ven s detma i bez. Na vylet ci na koupak...a pak zjistuji, ze mam na vykladani jen manzela...ale je zo chlap no..
Zdar. Já nespím.krasava usnula v půl devátý. Jenže ji vzbudily za hodinu děti, ona už měla naspáno a teď mě vydírá, nechce bejt sama a spát prostě nebude 🤦 takže čumím do koně a vymýšlím kraviny. Co ty?
@lucijeennaa jezisi to je hrozny...ale zjistila jsem, ze se to da i lecit v laznich 🙂
@zelenaesmolda no ja tady nechodim pravidelne..ale zkousim to..🙂
Já jsem třeba na koníku už pár kamarádek našla 🙂). I moje jiná kamarádka už tady našla docela dost kamarádek 🙂
@matildapg Ahoj, já nespím. Můžu pro tebe něco udělat?