Tetovani.

anonymni_456
19. pro 2024

Zdravim, potrebovala bych poradit. nevim, kde jinde to napsat. pred rokem jsem si nechala delat tetovani (tribal) a ted mam lehci dilema, jestli se mi libi. premyslela jsem, ze bych si ho odstranila, ale ta cena, bolest a doba nez se odstrani asi nema smysl. tak jsem se vas chtela zeptat, co si o tom myslite? mela bych si ho treba nechat pretetovat na uplne neco jineho, nebo si treba na druhou ruku, presneji na rameno mela nechat udelat podobne tetovani treba? nebo jen pretetovat ten cerveny lih na cerny? mam fakt dilema. dekuji za vsechny uprimne nazory.

bunicka
20. pro 2024

Rozhodně předělat na něco jiného. Dobrý tater poradí 😉

rajdamajda
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
rajdamajda
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
rajdamajda
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
mecaira
20. pro 2024

Tohle by asi šlo odstranit pěkně. Dnes už ty lazery umí pěkné věci. Sleduji hodně ruzne lidi co odstraňuji a jde už celkem rychle. Jedine co tak prej ty barevne jdou hůř. Já si ve 20ti nechala vytetovat vranu přes celý dekolt. Tehdy jsem to měla promyšlené několik let. Byla jsem z toho nadšena. Dnes po 6ti letech uvažuji o odstraneni. Pretetovavat bych nic nedavala, protoze stejne je moznost, ze se ti to nebude za rok libit. Asi si nebudu ani nechat tetovat nic dalsiho, pro pripad, ze by se to zase nelíbilo za pár let. 😂

krisstina93
20. pro 2024

Předělala bych na neco jiného, tohle vypada hrozně, ale poradne to promyslet a jít k někomu, kdo ty předělávky fakt umí, tohle nebude těžké pretetovat, ale jak někdo podělá i tu opravu, tak pak uz asi nenadelas nic.

l_
20. pro 2024

A co presne se ti prestalo.libit? Tohle prece neni o nazoru nekoho ciziho, tohle je prece o tobe, co tobe se libi a nelibi.. ja mam tetovani 4mensi.. ale.vsechny s hlubsim vyznamem, ktery se x let nezmenil a vyhledove nezmeni.. uprimne nechapu tetovani ornamentu nebo nahodne vybranych veci... Ja vim, proc ty tetovani mam a proc jsou jaka.jsou...

rajdamajda
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
l_
20. pro 2024

@rajdamajda ale.nerekla.co se ji nelibi, co chce zmenit. Z toho co pise tak spis ani nevi, jestli to chce menit 🤷🏻‍♀️ a tohle.jsiu veci, kde si clovek prece musi byt jisty.. ne 'ted chci, ted se mi to libi'..

rajdamajda
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
l_
20. pro 2024

@rajdamajda hele kdyby napsala, chci to predelat na enco takovyho, mate zkusenost? Pujde to? Nebo.. chci to odstranit, mate zkusenost? Cajk.. ale ona nevi.. nevi vubec co s tim a chce radu 🤷🏻‍♀️ jenze rada od nas bude na nic.. je to jeji ruka, musi tam.mit neco s cim bude spokojena.. a to my tady vymyslet proste nemuzem 🤷🏻‍♀️

l_
20. pro 2024

@rajdamajda a ano, napsala.jsem svou zkusenost, to se snad jeste muze ☺️

rajdamajda
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
l_
20. pro 2024

@rajdamajda jenze ono to patri k tomu dalsimu postupu.. zamyslet se nad tim, co pripadne predelani bude obsahovat, aby se nedostala do stejne situace v jake je ted...

gruyerre
20. pro 2024

Já bych to dala pryč

knuffel
21. pro 2024

Odstranit!!! Necháš si udělat větší, za pár let tě omrzí a co?
Já nevím, jestli si všichni, kteří se nechají takhle počmárat, uvědomují, že to mají napořád. Až do důchodu. Ten obrázek vypadá možná dobře teď, ale na babce/dědkovi je směšný. Ale můj názor si neber, já jsem absolutně proti tetování, pořád to mám spojené s kriminálem a nechytrostí.