Těhotenství - poznala to vaše zvířata? 🐾😍

felis
Včera v 07:20

Ahoj, vy co máte doma zvíře/zvířata... jaké máte příběhy s vašimi zvířecími přáteli? Poznali těhotenství? A kdy? A jak se chovali?
Mám jen domácí, gaučový kočičí sourozence. Kočička se mnou běžně spi na polštáři. Kocour zas chodí usínat na me a bývá natažený od močáku ke krku.
Jsem na začátku těhotenství a kocour od cca nidace na me spi tak, aby netlačil na břicho a spis mi hřeje moje bolavá prsa a kočička si na moje břicho naopak před usnutim chodí lehat a velmi hlasitě přede.
Vím, že zvířata poznají u člověka leccos (mnohokrát me treba predem upozornili na migrénu, atd.), ale tohle mě překvapilo. O to víc, když mi došlo, že při nepodařeném těhu končící potratem v červnu tohle nedělali. Každopádně jsou to miláčci 😍
A jaké máte historky vy? 🤔☺️🥰 A jak to bylo po porodu? Přijali nového člena do smečky?

linducha90
Včera v 07:30

@felis máme kočku i pejska, při prvním těhotenství mi kočka ze začátku zahřívala břicho, ke konci už ke mě moc nechtěla, ale mimi přijala úžasně i když jsme měli strach, protože byla docela "divoká" s pejskem to bylo horší, ten se mnou nechtěl mít nic společného 😂 s porodem se to zlepšilo, ale nebylo to už co předtím. Teď jsem těhotná podruhý, kočka stále u mě a hlídá mě a pejsek už se mnou nemluví vůbec, takže většinu času tráví u mých rodičů ať se u nás netrápí...

teate
Včera v 07:44

Náš pes nic. Ten si všiml až dítěte. 😅

felis
autor
Včera v 08:35

@teate 😃 tak to jsi mě upřímně rozesmála 😃

@linducha90 jaj, boban... že by cítil, že tu pozornost nebudeš mít jen u něj?

klokanka31
Včera v 09:24

@felis Naše fenka si ke mně vždycky lehala, a hlavu si pokládala na moje břicho 😊 Když jsme si pak Elišku přinesli z porodnice, hned se k ní měla, chodila k postýlce kontrolovat jestli je malá v pořádku, kolikrát si i vedle postýlky lehla a spala 😃

felis
autor
Včera v 10:01

@klokanka31 Ježíši, to je hezký 🥰🥰🥰

petulkadodo
Včera v 10:04

@felis Mám psa a ten zaregistroval, že jsem těhotná asi až v osmém měsíci, do té doby ignorace mého stavu 🤣 Pak teprve začal být opatrný na břicho a hlídat mě apod. Malého přijal dobře, jako miminko ho hodně hlídal. Jak začal syn lézt, pes si držel spíš odstup, aby mu malý neublížil, malé děti nejsou ještě na zvířata úplně jemná.

linducha90
Včera v 10:32

@felis spíš to bere jako dalšího vetřelce 😂 už je mu 15 let a chce mít svůj klid, dítě ho bohužel narušuje 🙁 bohužel s tím nic neudělám, aspoň že může být u našich a nemusí trpět u nás...

klara95
Včera v 10:35

@felis další podobnou věc co máme obě , když pominu ty nevolnosti atd. Já mám doma retrívra skrizeneho s labradorem. Při prvním těhotenství jak jsem ti psala ve skupince které skončilo potratem. Tak absolutně to pes nepostřehl a nic. Ale teď když sem na začátku , stále mi leží hlavou na břiše ,stále chce být u mě což minulé nedělal ☺️🙏🏻

kelerub
Včera v 18:50

Pes to poznal snad hned. Ještě jsem si po transferu ani nedělala test a on už mi zahříval břicho a nehnul se ode mě. Takže to bylo hned jasné. Celé to nadšení přešlo, když jsme mimino dovezli z porodnice, postavili vajíčko na zem ať se seznámí a on ho pochcal 🤦‍♀️😂