Ahojky,
mám na vás dotaz. Mám 28-30-ti denní cykly. Tento měsíc to vychází na 28 dní (mám to vždy podle ovulace. Vždy mám ms přesně 14 dní po ovu). Takže dnes jsem 29 den cyklu a ráno jsem si udělala TT, protože jsem to včera nedostala a udělal se jen slabý dusík (sice v limitu, ale je slabý že ani fotka nejde udělat). Chtěla bych se zeptat zda to někdo takto měl a i tak se nakonec jednalo o těhotenství? Jinak jedná se o mamatest. Co se týče příznaků nemám asi žádný? Možná trochu prsa, ale to je i u ms, takže tomu nedávám naděje. Děkuji moc všem (ještě bych dodala, že z téhož balení jsem dělala před 3 dny a tam se mi neukázalo vůbec nic.)
Asi bych řekla že to úplně nevypadá na tt ale ještě bych udělala za pár dní to už bude jasný
Udělala bych hlavně jinou značku. 🙂
Zkusím tedy za dva dny a uvidíme. No k jiné značce se teď pár dní nedostanu. Tady prodávají jen mamatesty a testy sluníčko, ale ty jsou snad ještě horší. Děkuji
Nenech se otrávit některými z nás ,co vědí vše nejlépe. Já měla v den spozdeni a ještě pak 4 dny sněhobílo. Až pátý den se mi ukázala slabá čárka.a je to už 23tt. Mamatest nikdy nezklamal buď jsem byla nebo ne . Žádné falše neukázal ano mne ani dceři . Držím palce .
Pokud vis, ze byla ovu pred 15 dny, prosperujici tehu to nejspis nebude, na Mamatestu by byly dalnice
Zkuste test Dr. Max. Za mě nejspolehlivější. Mamatest občas dělá falešné čárky
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Nezbývá než počkat další alespoň dva dny a pokus zopakovat.