Pračka nefunguje

monikaah
Včera v 16:36

Ahoj všichni,

potřebuji radu, třeba jestli někdo nemá zkušenost nebo jestli někdo neví co s tím 😁

Šla jsem dát prát prádlo, zapnu,.. a vyhodí mi to pojistky.. Pojistky jsem zpět nahodila, pračku odpojila na 15 minut ze zásuvky.
Teď jsem ji zpět zapojila, zapla,.. a dělá zvuk čerpání, ale vodu vůbec nenačerpá a během minuty mi hlásí “Hotovo”… a za bohu nevím co s tím… Už se tady s tím se*u hodinu a furt mi to hlásí že mám vypráno… Přitom sedím u pračky a vím že mi lže 😅

Budu moc ráda alespoň za rady co zkusit nebo tak, jsem zoufalá a zkusila jsem snad všechno. Příčinu jsem zatím nenašla 😏 .

mimco
Včera v 16:38

@monikaah vyčistila jsi filtr? Tohle mi dělá, když se zanese…

monikaah
autor
Včera v 16:42

@mimco Právě že ano 😒 Včera mi právě přítel říkal že mu to hlásilo chybu, že to blbě pere apod. Tak jsem filtr dnes vyčistila a poté zapla rychlý cyklus na prázdno. Dělám to tak po každém čištění. Pak asi dvě hodiny stála a poté jsem šla prát prádlo a tohle se mi stalo🤷🏼‍♀️

mimco
Včera v 16:51

@monikaah v tom případě je mi líto😩

l_
Včera v 17:24

@monikaah a neni ucpana hadice privodni? Ze nemuze nacerpat vodu

martt
Včera v 17:51

@monikaah Z mých zkušemosti to může být slabý tlak vody, nebo ucpaná přívodní hadice. A nebo odešlo čerpadlo v pračce.

felis
Včera v 18:26

Muze byt rozbité čidlo, které hlasi, že je tam voda. Když je rozbité, tak si pračka mysli, ze tam voda je, i když není. To bude chtit opraváře. Pokud to bude tohle, tak spíš asi novou pračku 😒

jittuli
Včera v 20:20

Můžou být ucpané ty trysky kterýma napouští vodu, zanesené vodním kamenem. Nám to jde celé kolem zásobníku rozdělat a ten plast vytáhnout a namočit do octa.

elialen
Včera v 20:50

@monikaah nám to dělalo taky. Pustila jsem samotné ždímání abych se zbavila vody. Pokud je zvuk ždímání slyšet i byť jen na prádlo, tak je to taková malá krabička na programy uvnitř pračky. Máme sundány horní řekl, aby se nám to vlezlo pod skřínku. Ta malá věc má rozměr cca 8x5x3 cm a stála na objednání cca 200,- Kč i s poštovným.Opsali jsme číslo do googlu. A pračka nám jede krásně.

elialen
Autor odpověď smazal
Zobraz
elialen
Včera v 21:25

Spoustu překlepů tam mám....na prázdno ždímání, pokud jede tak je ok...a sundaný horní dekl...