Porod a alternativní metody

lenka388
Včera ve 13:06

Dobrý den, jsem studentkou 3. ročníku oboru porodní asistence. Ráda bych Vás požádala o vyplnění dotazníku, který je součástí mé bakalářské práce na téma „Alternativní metody za porodu z pohledu rodičky“. Cílem tohoto výzkumu je zjistit, jaké alternativní metody jsou u porodu nejčastěji využívány, ale také jak často personál porodního sálu nabízí alternativní metody nebo jestli je ženám umožněno zaujmout vertikální polohu za porodu. Dotazník je anonymní a všechny získané informace budou použity výhradně pro účely mé bakalářské práce. Předem Vám děkuji za Váš čas a ochotu podělit se o své zkušenosti.

Pro vyplnění dotazníku prosím klikněte na tento odkaz:

https://www.survio.com/survey/d/P2M3F0R8S6M0Q4E7Z

mabs
Včera ve 14:04

@lenka388 vyplnila jsem.
Jen by možná bylo fajn, nechat na koci okénko na poznámky. Moje porodnice se navenek tváří, jak je pokroková, nabízí to nebo ono a ve skutečnosti musí člověk akorát ležet a mlčet. Takže ač jsem ke druhému porodu šla s představou, jak bych si co představovala, nakonec mi nedovolili ani zhasnout, natož cokoli jiného. A ještě mi bez mého vědomí píchli vodu. Hlavně aby už mě měli z krku.

lenerka1
Včera v 21:08

Také bych ocenila prostor pro poznámky, mě totiž přímo vertikální polohu nenabídli, jen se zeptali, zda je poloha ok a nechci ji změnit, což by se dalo i brát jako nabídka alternativy, ale já v ten moment potřebovala spíš konkrétnější formulaci, abych překonala lenost a pohla s velrybou 🙂

urtica
Včera v 21:47

vyplnila jsem dva dotazníky- za každý porod jeden