Poraďte kam z Prahy na lyže

mourovatakocka
Včera v 10:36

Holky, potřebuju poradit, kam s dcerou (7) na lyže - loni měla nějaké hodiny s instruktorem, jezdila na velké sjezdovce s vlekem (nevím, po kom to má, já bych nemohla ani na dětskou). To bylo v Beskydech, ale potřebovala bych teď najít něco dostupnějšího od Prahy. Pokud byste měla některá tip na ubytování (ne drahé, měli jsme teď více výdajů) a konkrétní sjezdovku, kde by někdo nabízel školičku nebo individuální výuku, bylo by to super. My jsme s mužem nelyžaři, vůbec se v tom nemůžu zorientovat a tady se ví všechno :D

simkrk
Včera v 10:47

Mrkni na Krkonoše, Vrchlabí- Kněžicky vrch,Strážné, Svoboda nad Upou, Mladé buky... Tam me přišly vloni ceny relativně ještě dobrý 😄😊.. Všechno to jsou menší "střediska"..😊

dandaa
Včera v 10:50

Doporučuji Rokytnici nad Jizerou a sjezdovku Modrá hvězda která je super pro začátečníky. Je tam školička i možnost instruktora jen pro sebe . Vy si můžete dát v klidu něco dobrého a pozorovat jak se dcera učí lyžovat. Ubytování mrkni na booking. Potom je fajn i Harrachově Brumíkova škola na Rýžovišti.

volfikovi
Včera v 11:26

Jezdíme do Strážného. Je to tam fajn , malá i velká sjezdovka , instruktor k dispozici.

lol_lol
Včera v 20:46

Moninec

mourovatakocka
autor
Dnes v 10:03

@simkrk
@dandaa
@volfikovi
@lol_lol
Holky, díky, všechno už to tu mám na počítači v záložkách a zrovna jsem sledovala, jak sněžilo :D Díky za tipy!

petul32
Dnes v 10:23

Mladé buky a Rokytnice modrá hvězda 👍👍

ada22
Dnes v 10:51

My s holkama začínaly na Paseky nad Jizerou, lze pořídit i časové jízdné po hodinách. Kněžský vrch u Vrchlabí je také fajn, ale jestli je šikovná, tak to pro ni zachvilku bude lehké. Jinak fajn je vlastně i Chotouň u Prahy, když vychytáš dobrý čas někdy mezi 2 až 4 kdy tam nejsou už školičky a zase ještě nenajelo večerní lyžování. Myslím, že tam mají i pravidelné kurzy lyžování. Je tam nějaké zvláštní klima, takže tam často je sníh, když jinde to je bída 🙂

felis
Dnes v 11:28

Kněžický vrch je super

konidana
Dnes ve 12:34

@felis jj na knezickym je to fajn pro nelyzujici doprovod. Super je i pujcovna primo dole u sjezdovky. Akorat se snehem to je nekdy horsi...

vercas89
Dnes ve 12:37

Chotouň