Ahoj holky, mám potřebu se vykecat...mám manžela, dvě malé děti, žijeme si, myslím, dobře...jen jak už to bývá, s manželem na sebe nemáme moc času, to je z práce do práce, pro děti, na kroužky...no však to asi znáte. Babičky nám moc hlídat nechtějí, a já zase nechci dávat děti chůvě, tak se s manželem sejdeme sami někdy večer, pokud rovnou neusneme s dětmi🙈. Minulý týden jsem byla na firemním vánočním večírku, jsme výrobní firma, takže hodně chlapu...všichni byli hrozne milí, někteří kluci dost napiti, ale veseli...a jeden kolega od naproti z kanceláře za mnou často chodil, kecali jsme, tancovali..no, měl dost popito, ale byl hrozně milej, říkal, jak jsem úžasná, zajímal se o me atd atd..no co vám budu, na mě to dost zapůsobilo, nic jsme spolu nemeli, ale pořád na něj myslím, jak se hezky choval, jak se mnou mluvil...těším se, až ho v práci po novém roce potkám.
S manželem jsme spolu téměř 20 let, nikdy jsem ho nepodvedla, ani to nechci udělat. Ale asi mi chybí nějaké to vzrušení, těšení se na něco, hezká slova... My jako manželé jsme se nechali semlít tou každodennosti a nemame sílu se z toho vymotat.
Máte to taky tak někdo, že máte např. V práci někoho, s kým máte bližší vztah, ale zustali třeba blízcí kamarádi?
Ano, mám kolega, se kterým jsem fakt blízka kamarádka. Bývali jsme nejlepší kamarádi na škole, pak jsme spolu chvíli chodili, pak jsme se chvíli nemohli vidět, oba založili rodinu a vrátili se k blízkému kamarádství. Ale má to dvě zásadní ale: miluju svého muže a nepotřebuju ho nikým nahrazovat. A kamarád mě milenecky vůbec nepřitahuje, což byl ten důvod, pro který jsme se kdysi rozešli
Až tě v lednu potká v práci, bude dělat, že nemá zájem, stejně jako to dělal celý rok předtím. Nevím co čekáš, že bude švitořit? To ani omylem. Jestli se mýlím, tak mi v lednu vynadej.
@1pomnenka víš, proč jsem to sem napsala? Práve pro to, aby mi to někdo řekl narovinu 🙂 díky. Asi jsem si tu jeho náklonnost užila, protože se mi to dlouho nestalo...
Tohle jsem viděla v práci každou chvíli. Také pracuji ve výrobě, většina mužů. Desítky párů se tam daly dohromady, ale ... Kolika z nich to vydrželo. Ve tvém případě bych to asi nebrala vážně. Kdyby ti někdo podnapilý řekl, že jsi ošklivá nebo jsi přibrala, taky by jsi si nejspíš řekla, že v tom hrál roli alkohol. Spousta chlapů má takové chování i jako koníček. Jakmile svůj cíl dostane, už ho nezajímá. Mám ve svém okolí jednoho takové. Několika ženám už poblouznil hlavu na tolik, že se rozvedly a pak zůstaly sami. Četla jsem, pochopila jsem, že nemáš nic tlakového v plánu, ale vidím to práci. Za normální situace v práci, by se to asi hodnotilo jinak, ale takhle asi ne, uvidíš. Každopádně znám i ženy, které toužily po změně, chtěly být zase ty středem pozornosti, obletované a nakonec z toho je stejně bylo zase to ležící, koukající na televizi, co už jim tu porodnost stejně nevěnovalo. Ale také to není případ všech. Třeba mě osobně se to stalo opačně. Rozuměla jsem si s jedním kolegou. Hrozně jsme se nasmáli, chodili jsme na kafe. Pro mě něco absolutně nepředstavitelného, o 20 let straší chlap ve věku mých rodičů, nic víc jsem v tom nehledala a upřímně mě to ani nenapadlo. Pak jsem si tam našla manžela a urazil se (nyní už tam nepracuje). Nejdřív jsem nechápala proč a museli mi to říct až ostatní. Já věřím tomu, že něco takového může normálně fungovat, pokud je tam ten pevný základ vztahu a hlavně pokud tam byl už od začátku. A druhý kolega, s tím také chodím na kafe, kecáme celou směnu, chodíme na oběd a nikdo si nic nedomýšlí. Možná proto, že tam tomu teď manžel šéfuje a všichni to vnímají stejně jako my. Po práci se návštěvujeme, s jeho ženou si voláme. Prostě jsme si sedli jako lidi a jsme kamarádi
i kdyby švitořil, tak bych se od něj držela dál a radši se soustředila, jak oživit manželství. Jak píše @drep, samozřejmě můžeš mít kolegu nebo kamaráda, s kterým si jsi blízká, ale není dobrý nápad to zkoušet s někým, kdo tě vzrušuje a doufáš, že ty jeho.
A že zrovna na večírku, ne normálně přes pracovní rok, to mi zavání využitím příležitosti. S mužem si udělejte hezký odpoledne, víkend, oživte co za to stojí, ne "kolega z práce"