Placenta na vnitřní straně zasahující k vnitřní brance

martivit92
Včera v 09:36

Ahoj maminky, jsem ve 22tt. a čekáme vymodlené miminko. Dr. mi řekla umístění mé placenty a trošku mě to vyděsilo a taky se netvářila moc spokojeně, ale říkala že se může ještě posunout, tak bych chtěla vědět zda se i vám posunula v pozdějším týdnů těhotenství, jestli je ještě nějaká "naděje" a pokud ne, tak na co se mám popřípadě připravit. 🙈

blondynka400
Včera v 10:19

@martivit92 měla jsem to stejně a během pár týdnů se pak normálně vytáhla a vše bylo ok

domza
Včera ve 13:00

Ještě se bude určitě posouvat. Jak daleko od branky ji máš? Budeš asi chodit na kontroly častěji a budou ti ji vždy přeměřovat. Já ji měla v tomto týdnu tedy přes branku a posouvala se pomalu. Je dobré se moc nepřepínat a víc odpočívat, ale zase není opravdu potřeba jen ležet. Prostě tak nějak na pohodu.

lociloci
Včera ve 14:07

Mně to řekli asi v 17 tt a vytáhla se 🙂

martivit92
autor
Včera v 20:51

@domza no ve zprávě je, že zasahuje a říkala i Dr., že zasahuje k porodním cestám. No kontrolu jdu za 3 týdny., protože má příští týden 10 dní dovolenou... Tak snad bude posunuta tím správným směrem. Moje máma takhle potratila, že měla placentu celou u VB 😔 tak potom začne mít člověk strach, co vše se může stát.

leymea
Včera v 21:36

Take jsem mela. Bylo mi to receno na druhem velkem ultrazvuku. Mela jsem ji jeste na zadni stene (coz tam se hur vytahuje), ale bylo mi receno, ze se nejspis vytahne. Ve 30tt stale na stejnem miste a doktorka uz zacala "strasit" cisarem. Nakonec ve 32tt se vytahla na minimalni hranici od vnitrni branky a mohla jsem rodit prirozene. Ve 40tt uz byla krasne vytahla. Za celou dobu jsem ani jednou nezakrvacela. Drzim palce aby se Ti taky vytahla 🍀