Ahoj holky, chtěla bych se s Vami poradit ohledně testování po pichnuti Ovitrelle, pripadne Vaše zkušenosti. V pátek 15. listopadu mi byl na UZ potvrzen dominantní folikul velikost 17.2mm. V sobotu večer 16. listopadu jsem jsem si měla pichnout Ovitrelle. Nyní jsem tedy 9. den po aplikaci a samozřejmě jsem nevydržela a udělala test, kde je slabý duch. Přisuzují to ještě injekci, ale mám ji poprvé tak nemám zkušenosti. Měla jste některá 9. den pozitivní test a bylo to těhotenství? Díky za rady 😊
@marp482 Ano, měla jsem devátý den po píchnutí Ovitrelle podobný test... a ano, zatím se těhotenství drží. Ale pozitivita 9. den byla jistě z té injekce. První mírné ztmavnutí přišlo až 13. den, to jsem začala tušit a doufat. 15. den už se vybarvil parádně. Já Ovitrelle na testech standardně pozorovala ještě 14. den od aplikace.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@marp482 ano to je ještě injekce většinou od 12 dne by se mělo testovat každý den aby se vidělo zda test sílí někdo má injekci 14 dní v těle