Ahoj holky, na toxi.linku jsem volala. Jen mě pro uklidnění zajímá zda Vám dite olizlo esncialji olejicek a bylo vse ok
? Teď ty 2 hodiny co jí mám pozorovat pro mě budou nekonečné.(Just eukalyptovy olej)
Dekuji
Jestli si jen lizla, tak bude v pohodě. Je to hnusný jako pr*del, předpokládám, že druhé liznuti ani nezkoušela. Mám teda jednu vtipnou historku z eukalyptovym olejem, tak ji sem dám na odlehčení: mám eukalyptovy olej přímo z jeho domoviny - Austrálie - a kdyz jsme s mym muzem začínali, tak jsem si jednu lahvičku k němu přivezla. Nějak jsme se neviděli chvili, tak si udělal hezkou chvilku sam se sebou... no, prostě si honil pero... a napadlo ho, že si trošku pomůže. Bohužel si na lahvičce přečetl jen "oil" 😆 to co pak zažil bylo všechno, ale rozhodně ne vzrušující, i když horká chvilka to každopádně byla 🤣
@marry94 to je v pohodě. 🤭Moje holka lizla i Savo . A nic . Vyplachly jsme vodou a pak mlékem a klid . Pokud nespolkne tak si myslím že se nic zásadního neděje . Ano teď čekám negativní zprávy jak jsem špatná matka . 🤔👍
Nemám vyzkoušený od Justu a nemám vyzkoušený na dítěti ale na dospělé sobe... A krom nepříjemného pocitu v ústech to nedělalo vůbec nic. (mám ho u postele... spletla jsme si Vigantol a právě esenciální olej, takže kapka přímo do pusy.... rozředěno vypláchnutím vodou a v klidu.)