Zdravím Mám takový problém udělali se mi v těhotenství křečové žíly.. už jich mám cca 3 roky a zhoršilo se mi to.. levá noha mě cca 3 dny hodně bolí mám křečové žili a mám takové že mam až boule ze spaní mám silne krece že už vůbec nespím.. teď mě ta noha boli jak kdybych měla krec v noze až mě ty žili pálí :(.. když chodím tak mě ta noha bolí až pátá mě bolí.. dnes jsme byla u paní doktorky ale ta tam byla jen do 9 :nevim:.. tak se chci zeptat co s tím :nevim: už jsem zoufalá dávám si léky na bolest ale nepomáhá mi to bojím se abych neměla trombozu
@alexandria80 mne to nepomáhá vůbec
Zkuste hirudoterapii, pomáhá na křečové žíly, absolvolala jsem taky, kvůli zádům a paní říkala, že k ní dochází spoustu žen s křečovými žilami a opravdu to funguje🙂
@maruska225 mate prosim kontakt na nekoho Praha nebo okoli? Dekuji
@laura089 Ahoj tak mám křečáky celý život a v těhotenství se mi strašně zhoršily, ty to máš malé neboj'-). A po porodu to zmizne, bude jako před těhotenstvím.Já měla nakonec dvě trombózy, jedna v devátém měsíci a druhá na konci a v šestinedělí. Brala jsem na to léky na ředění krve. Teď jsel skončila šesrinedělí a vše je pryč vydrž🙂. Křečová žíla je modrý tlustý mruh, který při stlačení není tvrdý. Tromb je červený flek na žíle, může to být i půl nohy, může být i fialový. a Při dotyku je jasně tvrdý. Nejčastěji v kolenních jamkách.
@laura089 ahoj,ja mam to same.Beru horcik a nalinko me to zabralo.Ale trochu jen no