Cauky, syn je pomalu od narození na UM. Později jsme zjistili alergii na BKM kvůli kvasinkovému ekzému. Takže máme Nutrilon Allergy Care 2.
Synovi bylo 8 měsíců. Jí už normální jídla nebo příkrmy, samozřejmě upravené jídlo pro miminka tohoto věku. Mléko už ale moc nechce… má to jako pití čaje. Kolem 18h mu dávám kaši nebo masozeleninu… a pak kolem 22h jsem byla zvyklá v postýlce dokrmit na noc UM (dříve vypil i 240 ml!!) a nyní odmítá láhev úplně… chodím to zkoušet několikrát. Nakonec si kolem 23h cucne třeba jen 80 ml …. Ráno po probuzení vypije opět jen 90 ml max a zbytek nechá… úplně nevím co s tím. UM už nechce ?
taky taky, ale syn byl vetsi mel neco po 2.narozkach a vim ze segra to davala detem do 3 let nebo mozna trochu i dyl tak sem byla z tho taky takova spatna ze ho o to ochudim a bude mu to chybet....Mela jsem za to ze proste do tech 3 let aspo to musi mit kazdy dite ale dr mi taky rekla to co viz vyse
@kristyn86 tak mi úplně nemáme na výběr se zkoušením UM když má alergii… pak už se nabízí jen Neocate a Alfera myslim a to je ještě chuťově horší.
Ano,to chapu.
Přestala jsem kojit, když malému byly 4 měsíce. UM pil tak do toho jednoho roku. A to vypil třeba i 6x 180ml za den a na noc 330ml a navíc i hodně jedl. Pak ze dne na den přestal UM pít úplně. Nijak jsem to neřešila a Dr. mi nic neřekla.
Syn tedy nemel UM,kojila jsem,ale v 10 mesicich se odstavil a odmital. Takze od tech 10 mesicu byl bez mleka,UM odmital taky. Doktorka rikala,ze to nevadi,ze mam hlidat mlecne porce. Takze jsem davala vice joguru,kasi (ty jedl i mlecne),syry. Pokud to pujde,zachovala bych mu aspon to malo,co ti pije. Ale pokud bude odmitat uplne,tak se z toho nehroutit. Taky mu uz nemusi tahle znacka chutnat,pry ta mleka pro alergiky nejsou tak dobra a sladka jako treba Sunar...Jedine vyzkouset i jine UM.