Dobrý večer přeji. Začnu takhle. Je mi 28 let, příteli 27 let. Vlastně, stejně plánuji rozchod, takže spíš za chvíli bývalý. Chodíme spolu rok a něco. Nejprve já bydlela ve sdíleném bytě, on s rodiči. Pak přišlo společné bydlení. Jenže sdílené byty to byl o ničem a cena podnájmu - za ty stejné peníze jsme mohli mít své a sypat peníze do svého, tak dotyčný koupil byt, jeho banka měla nějakou výhodnou nabídku, nebylo o čem. Moji rodiče nam dali 100 000 na nákup vybavy do bytu.
Problém je, že se našim moc líbil. Pořád mi opakovali, že když tohoto kluka nechám, tak super už nenajdu. Ať si ho vážím
A řekli, že těch 100 000 je dárek. Ale pokud se já s ním rozejdu, tak mi řeknou, že jsem hloupá, ať si to všechno nechá sám a já ostrouham
Pokud se rozejde on, minimálně 50% vrací. Souhlasil s tím, že ok.
Ale vztah jde už 4 měsíce od ničeho k ničemu. Sex je o ničem, jeho to nebaví se mnou, mě taky zrovna ne, je náboženský až fanatik. Já do kostela občas chodím, ale on chodí a musí pořád, vadí mu, že cvičím jógu, prý v bytě je cítit satan, když ji cvičím. Hazarduji se svým tělem a duší, která je pro potřeby jiné. Jeho máma mi pořád odkazuje, ať se zachránim a jógu opustím. Ale já mám jógu ráda, cvičím ji roky, nemyslím, že by mi ubližovala, právě naopak. Kolik energie z ní mám, to je skvělé. Naučila jsem se správně dýchat. Mám astma, doktor v lázních řekl, že určitě doporučuje.
A ted k věci. Dotyčný zavolal mým rodičům a žaloval. Rodičům řekl plno polopravd a lži, všechno si hezky upravil.