Dětem budu dávat větší dárky - kolo, koloběžka. 🫣 pod stromek jim chci dát jen fotku a budou hledat. Ale nevím,jak to udělat, aby jim to se trochu napínali 🙂 fotku bych jim rozstříhala, aby to museli aspoň složit. Ale ještě bych jim to nějak ztížila, jen nevím jak. Co myslíte? 🤔
Fotku rozstrihat a promíchat obě dohromady a pověsit různě na stromeček, my taky schovávali dárky na stromečku, ideálně to zabalit do nějakého alobalu jako kokino ještě 😁
Asi bych volila úměrně věku a výdrži dítěte 😊 Třeba si vzpomínám, jak brácha - byl nejstarší, musel hledat kolo a měl ho v pokoji 😁 Já jsem našim před pár lety, schovala dražší dárky pod křížovku a měli asi každý dva úkoly, než ho našly pod dekou 😁
Děkuji! Pověsit na stromeček je bezva nápad a asi nejjednodušší řešení!
Za sebe musím říct, že když mi bylo 17, tak mi táta na stromeček pověsil krabičku s prstýnkem (btw nosím ho do dnes), ale nez jsem ho našla, tak jsem byla celkem říčná 😄 takže bych to tam vesela i s ohledem na temperament a míru trpělivosti dětí 😆
Já měla první mobil klasický ohromna krabice a v ní menší a menší a menší až pěkně k mobilu.
Hele jsou to vánoční dárky, ne bojovka na táboře. Ty jsou tak nějak zadarmo, předpokládám, že ty sama nebo tvůj muž taky dárky nehledáte, a že ani ty děti jiné dárky jinde ne. Bohatě bude stačit dát tu fotku do obálky mezi zbytek dárků.
@la_amanita jako jo, stačit to bude. Nicméně, jsem se rozhodla pro pověšení na stromeček. 🙂 Taky ráda vzpomínám, když byl dárek schovaný jinde a nedělám to každé Vánoce...
Náhodou, pár Vánoc jsme měli spíš bojovku než Vánoce (dárky schované po bytě, indicie v hádankách atd.) a jsou to ty nejlepší vzpomínky. Už se těším až to udělám dětem taky, čekám jen až přestanou věřit na Ježíška 😄
Co ty dilky dat do vicerokrabicek? Popr pridat par falesnych 🤔