Nemyslím tím UM nebo MM. Ale syn je už přes den na příkrmech .
Chodíme každoročně na turu, ale synovi je 8 m a odmítá mi UM. Krmím už většinou jen příkrmy a normálním jídlem. Ale jak to udělat venku? V kočárku, v zimě.. někde v lese .. ? Nikdy jsem to nemusela řešit, vždy jsem připravovala UM když jsme byli venku
Pripadne jde dat skenicka s hotovym prikrmem/presnidavkou (banan apod) k sobe na telo do nejake vnitrni kapsy, pak to ma aspon pokojovou teplotu neni to vylozene studene.
Měla jsem termo nádobu na příkrm. Dávala jsem horké jídlo a teplé vydrželo několik hodin. Na svačinu jsem používala termo tašku, aby v zimně nebyla úplně vymrzlá
A to jste dávaly i v kočárku bryndák? Nedokážu si představit ho krmit v kočáru jídlem, aby nebyl zadělaný i fusak a vše okolo 😀
No nam ty prvni prikrmy vychazely pres leto, a v zime uz deti mely rok, tak to slo. Ale je fakt ze v roce byly jeste kojeny a jidlu zas tolik nedaly, takze jsem to vlastne mela strasne jednoduchy😅
Asi bych pouzila termosku a davala tekutejsi jidlo z flasky. Z bananu (davala jsem lzickou) taky nebyly zadelany. Ale uz umely normalne sedet.
Jidelni termosku s plnitelnou kapsickou, kdyz jsem fakt vedela, ze nepujde prevlikat a nemuze se umazat
V tom věku jsem to řešila kapsičkou, ale když byla zima obykle venku stávkoval a nechtěl jíst vůbec nic, jedl až když jsme se dostali někde dovnitř.
Ahoj, měla jsem termokrabicku a ta byla ještě v termoobalu. To bylo před 17ti lety s teď je dělají ještě vymakanejsi a prodávají různé velikosti, takže myslím, že když to do ni das horké, vydrží to do oběda.
Jídlo venku řeším kapsičkou nebo křupkami, rohlíkem či ovocnými pásky... prostě co se nemusí ohřívat a nezmaže se...
Měla jsem dětskou termosku, jídlo v ní pár hodin vydrželo teplé.