Zdravím děvčata jdu si pro radu, málo kdy jsem nemocná , no a zrovna teď to na mě přišlo od rána strašná bolest při kašli bolest v krku a rýma, teploty žádné nejspíš mě zlobí průdušky což je u mě opravdu ojedinělé 😩 máte nějaký typy co vám třeba pomohlo ? Vím že žádný léky sirupy nic nemůžu v lékárně mi dali jenom cucaci pastilky od stopkasle a Paralen po 8 hodinách prý, jo jenže to vůbec nepomáhá, slyšela jsem že zázvor se prý nemůže už v tomhle týdnů.. děkuji předem za rady ❤️
Naopak muzes toho spoustu, obzvlast jdyz je to uz 37.tyden
@lucieleonek můžeš a nenech se! Já měla v obou těhotenství i antibiotika
Mě v prenatální poradně doktorka napsala Kodein s tím, že v lékárně mi ho odmítnou vydat, že se v těhotenství nesmí... Ale že s tím chrchlákem prostě neporodím a mám na něm trvat. Takže... fakt jdi k doktorovi.
Ale mě prostě pomohl až porod... ta imunita před ním nepracovala.
zitra k doktorovi 🍀
@lucieleonek Určitě k Dr. Měla jsem zánět průdušek u porodu, v ty době léčenej tuším penicilinem, ale nestihlo to zabrat dostatečně. Já po porodu zkolabovala, miminko skončilo na JIP též se zánětem a museli jí hned přeléčovat ATB. Nechci tě tím strašit, ale opravdu bych na nic nečekala a zítra navštívila doktora 👍
Běž k lékaři, je spousta léků, co těhotný můžou, i atb.