Mám syna (4 měsíce), v noci už spal krásně , budil se max. 2x na kojení. Poslední 3 noci jsou ale úplně pekelné. Večer uspíme, za chvilku brečí, protože mu vypadl dudlík, vrátíme dudlík, poplacame po zadečku (spí na břiše) a usne. Sotva jdeme s manželem spát, začne malý hrozně brečet, není k utiseni. Když už utišíme, za chvilku se to opakuje a takhle pořád dokola. Hrabě se, vyplivava dudlík, zvedá hlavičku. Nevíte, co s tím?
@marketka_m taky mě to napadlo, ale zatím jsme nic nenahmatali a hlavně je jinak usměvavý, v pohodě. Jen ty noci jsou děs
@evka_28 my jsme taky nic nenahmatali..a byly to zuby..vylezou..nejhorsi prej nez se dostanou prorezou dasen
@marketka_m tak uvidíme 😊
@evka_28 Zuby to muzou byt, ale nemusí. Naše kluky trapily zuby, které se objevily vždycky až tak za měsíc. Podle mě je to o tom, ze mu pada dudlik. Hodně dudlikujicich děti to tak má, že rodiče vstávají milionkrát za noc, protože je mimco znepokojene, že mu upadlo. A dale je to miminko-tady to nefunguje tak, že čím je mimi starší, tím lépe spinka, rozhodně ne v 0-1 roce, to tak není. Nenaucil se nedavno past koniky? U nás to bylo tak, že co se děti naučili po pohybové stránce, tak to pak dělali v noci. Když se zr zad začali točit na brisko, ale zpátky to ještě neuměli, tak se pretaceli i v noci, ale pak křičeli, protože už byli z paseni unaveni a nevěděli jak zpět na záda. A to spali, ale proste vyviji se nervova soustava. Nechci byt zlá, je to náročné, ja mam dvojcata a mela jsem to jeste náročnější, ale proste všechna miminka v noci nespi celou noc a s tim je nutné počítat. Jestli máš podezření na zoubky a nemusíš opravdu nic cítit, tak mu jedničky namaz calgelem a pokud uvidíš, že se hned uklidni, tak to bude zubama.
Zuby, obdoby zrychleneho rustu 🙂 a nebo ho neco mohlo probudit. U nas jsou to sem tam hlucni sousedi - bid dite vedle nas je ve 20h hlasite ve vane a nebo deti nad nama po 20h behaji po byte a je to vsude slyset ...
zuby?