Závislák na prsou po ukončení kojení. Máte zkušenost, jak dlouho to trvalo?

martik169
17. lis 2022

Ahojte, zajímalo by mě jestli se s tím taky někdo setkal a jak dlouho trvalo🙈 Syna jsem odstavila v 18M vše bez problémů, byl ale zavislak v tom smyslu, že u orsa vždy spal. Nicméně vše proběhlo v poklidu , jako bych nikdy nekojila. Po 2 měsících jako by mu došlo, že není kojeny a začal mi sahat na prsa neustále,porad se k nim tiskne ,pokládá hlavu ,večer neusne jinak než pritisknuty na prsou nebo na nich musí mít ruce🙈🤦‍♀️😅 kdyz se tuli a má ruce na prsou a já mu je zkouším dát pryč, chytne se mě jak klíště a důrazně řekne NE. 😅🤦‍♀️no tak mě jen zajímá, jak dlouho to může trvat... jsem jedna z těch, které teda odstavení moc nepomohlo no 😁děkuji

zirafka11
17. lis 2022

Dceři jsou 3 a fixace na prsa ji ještě nepustila. Odstavila jsem v roce a půl.

lobella
17. lis 2022

Dceri jsou 4 roky,kojena do 2 let a dodnes se rada prituli,chce si sahnout,kdyz vidi kojit mladsi sem tam na me zkousi,ze chce taky

janylu
17. lis 2022

@martik169 já jsem kojila do 3,5 roku. Pokud bych to nechala na synovi, ještě by se určitě nějakou dobu kojil. Ještě teď v 5,5 letech mi rád zaboří hlavu mezi prsa a pomazlí se. Odstav byl opravdu těžký, protože už uměl výborně mluvit s dost dobrou slovní zásobou a vyslechla jsem si dost argumentů i nadávek.

veronikanemcova20
17. lis 2022

Kojila jsem do necelých dvou let, teď mu budou 3 a pořád by se s něma rád mazlil a když je protivný, tak to obzvlášť 😁

helcaklemca
21. lis 2022

Jojo, kojila jsem do 2,5r, prsa se mi snaží mazlit dodnes (5let),ale odhanim ho....