Ahoj, přicházím s dotazem, začínám být zoufalá. Mladší syn, dva má dva roky. Budí se s hysterickym řevem, někdy každý den, jindy je to jednou v pořádku a pak zase nanovo. V noci většinou utiší mliko, ale ráno nebo odpoledne nepomuze nic 😭 haze sebou, kope, zavřené oči, nechce se probrat, nepomáhá v klidu mluvit nebo chovat to se ode mě odstrkuje, ani krik v druhém případě 😔 četla jsem tu nějaké rady jako dát k oknu, to nepomůže, občas maximálne pokojíček staršího bráchy. Dost se u nás křičí protože ty dva zlobive moc nezvládá a já se někdy nedivím 😔 přesto se snažím být v klidu ale u nemůžu. Pak b někdo? Dekuju
Nocni desy
Ano? Už o nich čtu, dekuju za rady. Nicméně hodně často se to stává odpoledne po spaní coz moc nočním děsům neodpovídá. I dr tedy říkala zle sny, ta viděla i video ale mě se to nezdá když to stále trvá a trvá 😭
Taky jsem to s malou měla, trvalo to snad dva měsíce, v noci do mě kopala, mlátila mě, utíkala mi z postele, ale spala, byla jsem s ní třeba i 4 hodiny v noci vzhůru někdy i dýl než se uklidnila a lehla si do postele. No od té doby co měla ty noční děsy tak spí s náma. Přeji ať to brzy přejde 🙂, já byla už vyřízena a ona se ráno budila úplně v pohodě 😉
@klaruskaholubinka to muselo být taky něco, já už právě nevím, snažím se uklidnit, vlídne mluvit ale pak už taky zurim 😔 on v noci většinou spinká, vzbudí se, zaplace a buď u mlika nebo čaje usne. Spíš se děsím každého probuzení ráno nebo odpoledne to jsou horory
@lali88 no říkají, že hlavně v klidu a nekřičet což je pak docela těžké, když se nedají vzbudit a jen řvou. Já si už pak připadala jako neschopná, bylo mi i líto, že ke mě nechce, odstrkovala mě, oni prý v tu chvíli nevědí a nepoznávají lidi kolem sebe. No každopádně přeji ať je malý zase brzy v Klidu 🙂, tohle nikomu nepřeju
@lali88 Mame obcas u syna 2,5 roku to same, ale jen v noci, do 4 hodin po usnuti. Pres den se to nikdy nestalo, ale po obede spi jen tak 1x tydne, jinak uz ne. Ze zacatku jsem to take hodne resila, ale u nas je to nastesti jen tak 1x za 14 dni max. Pokud by to bylo kazdy den nebo obden asi bych to resila, opravdu nejlepe natocit avyhledat odbornou pomoc, tim nemyslim praktickeho lekare. Nechci strasit, ale znam pripad, kdy se z techto zachvatu vyklubala epilepsie.
To budou nocni besy, zkus zadat do googlu.