Začala se počůravat. Poradíte, prosím, co s tím?

5. únor 2021

Dobrý den, mám dotaz, dcerka 2r a 8mesicu se nám začala počůravat opět. Od 2let a 2 měsíců přez den bez pleny, následně pak o dva měsíce déle už i přez noc. Úplně bez problémů. Řekla si krásné přez den i přez noc že chce . Pak začala v prosinci (bohužel asi po té co ve školce byli čerti ) se počůravat v noci, teď už začala někdy i přez den. 😢 Takže na noc má opět plenu , někdy i 3 a přez den se někdy 2x třeba prostě počura, stoupne si roztáhne nohy a jde to z ní.
Nevím už co s ní mám dělat a jsem zoufalá 😢 snažím se jí to vysvětlit, ona to chápe dobře, vždy se omluví a řekne mi at se nezlobím že nechtěla,. V noci mi řekne že jí to nevzbudilo .
Prosím poraďte co s tím, když vím že to nějakou dobu šlo normálně a teď už to zas nejde 😢

zhuska
5. únor 2021

Ahoj, ja to říkám pořád,ze ty čerti více škodí,kord u takto malých dětí 😥 jsem učitelka. Zkusila bych to denne neřešit. Prostě jen vysvetlit a nechat být. Ono se to zase vrátí zpátky. Zřejmě ma nějaký psychicky blok/trauma...bratr takhle začal koktak, taky celkem běžné po čertech

matkakatka93
12. únor 2021

Je to období, měla jsem ho u obou dětí a kamarádka u dětí taky... přejde to. Moc to neřešte, nebude mít plenku navždy. Čím víc ji budete stresovat, tím to bude horší