Zdravím 🙂 Poraďte mi někdo prosím co mám dělat. Přijde mi že jako matka selhávám. Malej má teď období kdy se hrozně vzteká a často řve... Něco mu vezmu nebo mu zakážu aby někam lezl nebo se na chviličku vzdálím, dokonce i u přebalování a oblékání a už řev jak kdyby ho řezali... A to vztekání.. Do teď jsem to přikládala rostoucím zoubkoum rostou mu horní a bohužel 4 najednou tak chápu že je plačtivej a špatně spí... Snažím se mu všelijak ulevit ale to vztekání? to je šílený. .. Mám strach že to bude horší a horší. Ani jíst mi pořádně nechce a to do nedávna byl jak tasemnice... Když se vzteká tak řve úplně se kolikrát i protne... Přejde to někdy? Měl to tak někdo? Co s tím dělat? Prosím poraďte :(
Jak to přišlo, tak to odezní uvidíš.
Jen Tě nechci desit, ale přijdou ještě další “obdobíčka” 😂👍 mám doma dvouletou roštandu a to je teda jízda občas. Drz se!
Hehe. 😂 Já to znám, hele prochazime tím stejným obdobím. Taky má 8 měsíců a máme to same. U nás zabere jen nositko nebo ho tahat na ruce, ale to je velmi náročné, protože má 11 kg. A jako bonus, nejvíc se vzteka při oblékání. Což je bozi no, vzhledem k tomu jaký je počasí a bude chladněji.
@crutela snažím se ale občas už je to fakt o nervy 😅 vám taky přeju pevné nervy 😇
@95newmommy2020 úplně nevím jestli bych ho zvládla od rána do večera tahat v nosítku ty joo 🤣 Jako i s kočárkem mě posílá do temných krajin takže jenom nositko noo ☹️😂
Buďte v klidu, dcera 10 měsíců je prostě vztekloun od narození. Vzteka se hlavně u oblékání, takže třeba u doktora to jsou scény nebo každá procházka než ji obliknu. Když ji něco vemu jeci taky. Bude hold hysterka povahou.
Chce to chovat a chovat.....přejde to až se odstěhuje 😂😂😂😂
@helcakab Oblékání, to je masakr. Zvlášť rukávy. 🤣
@95newmommy2020 známe:-d
Prochazi obdobim separacni uzkosti, proto nerad, kdyz se vzdalis. Jo, prejde to.