Vyčerpávající uspávání 12měsíčního hystericky křičícího mimina

florida2001
8. kvě 2022

ahoj holky, uz jsem tady psala, mala ma akorat zanet ouska, ale uz si myslim ze to antibiotika davaji doporadku a citi se lepe. Akorat mam zase problem s uspavanim. vlastne to byl vzdy problem i pred tim nez onemocnela. Vzdy mi usinala pouze na prsu pri kojeni, ale ted jelikoz prso odmita ma hystericke zachvaty kriku a nemuze usnout. vubec nevim co s ni. dala jsem ji do postylky a nechala kricet, ale po 10 min mi to nedalo a musela jsem ji vzit. to bylo samozrejme jeste horsi a hystericky rvala a skubala se. kdyz se trochu sklidnila tak jsem ji dala do autosedacky a objela par ulic a hned usla. pak jsem ji prenesla do postylky. to same jsem delala rano kdyz mela jit spat. jsem totalne zoufala a mam pocit ze jsem selhala a nic nefunguje. uspavat v autosedacce nechci. za 14 dni mam letet 13 hod v letadle a vubec nevim jak to udelat. nedokazu si predstavit ze zacne tak hystericky kricet. to bych asi neustala. poradi nekdo?

sanyy22
8. kvě 2022

@florida2001 a v kočárku vás neusne ? Syn třeba neusne jinak než v kočárku, zkoušela jsem uspávat v postýlce a i kdybych se stavěla na hlavu tak prostě řev řev řev

pipi_puncocha
8. kvě 2022

Teď při nemoci bych to vůbec neřešila, není jí dobře, uspala bych tak, jak to jde (klidně v autě), v nosítku, náručí na míči, jakkoliv, plakat v postýlce bych nenechala - navíc, když je ještě nemocná. Dost možná, až nemoc ustoupí, tak se zase ke kojení vrátíte. A nebo si najdete jiný spánkový rituál, až bude klidněji.

jjasmina
8. kvě 2022

@florida2001 uspavala jsem jen u kojeni, popř jsem doma měla houpatko ( vibr lehátko) a nohou jsem ji vždy uhoupala, ale to byla malá, jinak když jsem ji odstavovala, usinala u písniček z ocka, pak u pohádky.. Najít si jiný ritual. Ideal, když začne uspavat chlap