ahoj holky, uz jsem tady psala, mala ma akorat zanet ouska, ale uz si myslim ze to antibiotika davaji doporadku a citi se lepe. Akorat mam zase problem s uspavanim. vlastne to byl vzdy problem i pred tim nez onemocnela. Vzdy mi usinala pouze na prsu pri kojeni, ale ted jelikoz prso odmita ma hystericke zachvaty kriku a nemuze usnout. vubec nevim co s ni. dala jsem ji do postylky a nechala kricet, ale po 10 min mi to nedalo a musela jsem ji vzit. to bylo samozrejme jeste horsi a hystericky rvala a skubala se. kdyz se trochu sklidnila tak jsem ji dala do autosedacky a objela par ulic a hned usla. pak jsem ji prenesla do postylky. to same jsem delala rano kdyz mela jit spat. jsem totalne zoufala a mam pocit ze jsem selhala a nic nefunguje. uspavat v autosedacce nechci. za 14 dni mam letet 13 hod v letadle a vubec nevim jak to udelat. nedokazu si predstavit ze zacne tak hystericky kricet. to bych asi neustala. poradi nekdo?
Teď při nemoci bych to vůbec neřešila, není jí dobře, uspala bych tak, jak to jde (klidně v autě), v nosítku, náručí na míči, jakkoliv, plakat v postýlce bych nenechala - navíc, když je ještě nemocná. Dost možná, až nemoc ustoupí, tak se zase ke kojení vrátíte. A nebo si najdete jiný spánkový rituál, až bude klidněji.
@florida2001 uspavala jsem jen u kojeni, popř jsem doma měla houpatko ( vibr lehátko) a nohou jsem ji vždy uhoupala, ale to byla malá, jinak když jsem ji odstavovala, usinala u písniček z ocka, pak u pohádky.. Najít si jiný ritual. Ideal, když začne uspavat chlap
@florida2001 a v kočárku vás neusne ? Syn třeba neusne jinak než v kočárku, zkoušela jsem uspávat v postýlce a i kdybych se stavěla na hlavu tak prostě řev řev řev