Věčně nespokojené miminko. Období nebo nějaké trápení?

24. zář 2020

Ahojte holky,
jdu si pro radu, zkušenost nebo útěchu.
Mám půlroční dcerku, která je velmi aktivní a není zrovna velký spáč. Potřebuje spoustu aktivit i podnětů, aby se zabavila. Vydržela si hrát v postýlce, na zemi pod hrazdičkou, později na bříšku nebo v lehátku. 20 - 30 minut jakobych ani miminko neměla. Samozřejmě byly dny, kdy se chtěla jen nosit, když jí třeba bolelo bříško, ale řekla bych, že byla celkem samostatná a já měla čas i na domácnost. Tohle fungovalo zhruba do půl roku. Teď jakoby mi malou někdo vyměnil. Nejdřív jsem si myslela, že je to příkrmy a bolestmi bříška, protože je často ucpaná. Po vykakání se ale nic nezmění. Poslední 3 týdny jí mám jen na rukou. Častěji pláče a vzteká se, uspávání je jedna velká scéna s tím, že usne na 15 minut. V noci kojím co tři hodiny, někdy jen jednou, ale předtím vydržela spát celé noci. Musím jí brát pořád častěji do postele, abychom se alespoň trochu vyspali. Hrozně sebou mrská. Neexistuje, abych jí položila a odešla z místnosti. To asi do dvou vteřin spustí takovej řev, že se zakucká a roní slzy. Když jí položím a v milstnosti jsem, chvilku vydrží. Nejdéle, když si sednu nebo lehnu k ní a zaměstnávám jí. I pak ale stejně začne... V kočárku taky řev nebo kňourání (už je ve sporťáku). Nosítko odmítá od narození. Napadly mě zoubky, ale v puse nevidím žádné změny. Kouše něco neustále a slintá, ale to dělají všechny děti? Pak teda to břiško, jestli nevynechat chvilku příkrm? Dávám ovoce a zeleninu. Nebo má jen období a zase to přejde? Nebo může mít opravdu nějaké trápení? Jsem z toho rozhozená. A nevím, zda a co za tím hledat.
Díky

barulina
24. zář 2020

Zuby

amazonkajanik
24. zář 2020

Taky se přikláním k zubům. Jestli slinta a kouše,je to jasný 😊

zirawka
24. zář 2020

myslím že to budou zuby. mám 6.5 měsíčního syna a teď se pořád vzteká a je nespokojený, kouše do postýlky 😃 a má něco pořád v puse a špatně spí. tak čekám kdy se objeví první zoubek 🙂 koupila jsem dnes gel na zuby tak uvidím, zda po tom bude klidnější 🙂