Ahoj holky, asi chci jen uklidnit, že to přejde.😄Malý má za týden 3 měsíce. Je hrozně uplakaný už od porodnice. (Začínám si vyčítat, že jsem něco udělala špatně, ale nevím co.) že prostě od začátku jsem měla něco dělat jinak.😒Kojení vydrželo měsíc.. to jsi taky vyčítam, že jsem se asi nesnažila pořádně, aby jsme se s malým sehráli. 😞 No.. pak začly koliky a potíže s tím jaké mléko. První Nutrilon, pak Nutrilon colics a teď Nutrilon Alergy care (podezření na alergii na kravskou bílkovinu) od té doby co mlíčko máme malý začal kakat sám a je to s tím bříškem lepší. Každopadně histeráky při kterých nejde třeba 15 minut utišit má stále. Poslední dobou se i u pití vzteká a vypije sotva 70ml. Nevím čím to může být, když je přebalený, napapaný, teplotu nemá, vykakaný, vyprděný. Jen chci ujistit, že mám prostě jen tak protivné dítě a časem to přejde 😄možná, že zuby, jelikož dudlík z flašky kouše a když mu dásna masíruju tak pěkně drží. Tak já nevím, snad příjde doba, kdy bude komplet v pohodě😫
@renatkaa1996 moje dcera byla uřvaná a uvztekaná už od porodnice a vydrželo jí to až doteď, má 3 roky. Držím palce a přeji pevné nervy 🍀❤️
@renatkaa1996 a jak Vam miminko spinka? Muze take plakat z pretazenosti, kdyz neumi zabrat samo ve spravny cas...
Co takhle zkusit vysetreni napr. osteodynamiku? Proste prohlidnout, jestli nema blokly nejaky nerv, sval, krk treba uz od porodu
@lv neblinká vůbec práve ale zkusím
@palja tak to mě jebne😄děkuji❤️😁
@vikaleo kdyz jednou zívne už uspávám, to jsem si taky myslela právě, ale jak je už vzhůru hodinu tak se snažím uspat. Je pravda, ze sam od sebe nikdy neusne
@nattt v patek jdeme k dr. tak se na to zkusím poptat
@renatkaa1996 tak může mít i něco jiného. Hodně se uvádí Kiss syndrom, to naše dcera neměla, pak může mít nevyzralou nervovou soustavu, proto je zvýšeně dráždivý (to se zjistí na neurologii). Může trpět i na bříško, my jsme dávali před každým kojením espumisan. Ale nic z toho, co tady píšu nebylo tak hrozné, aby se bezdůvodně vztekala a byla pořád nespokojená. Prostě nic jí nebylo dost dobré. Dle dr má prostě takovou povahu. Byli jsme dokonce i u psycholozky, kvůli podezření na autismus. Závěr, prostě normální, živější dítě, které má svoji hlavu a takovou povahu. Takže ne vždy je na vině nějaké onemocnění nebo zdravotní problémy. Z hlediska výchovy je to dost náročné.
Taky jsem maminka uřvánka už od porodnice a dnes je mu 3,5r a přešlo to. Jako občas se vzteká ale jinak je zlatej, to nejhorší přešlo když se rozhýbat a začal se plazit, ale i tak byl dál dost náročný a opravdu dobrý to začalo být okolo 1,5r
@palja 🙈no., asi bude mit takovou povahu, ja i tatinek jsme takoví dost divocí😄
Taky hlásím, že sem měla uplakánka asi dva měsíce, přešlo to a je to největší pohodář 😊 Tak nebojte!!! Bude lépe, děláte to dobře
Může ti být malinko reflux, máš vyvýšenou postýlku, podloženou klínem (stačí ručníky, deku, poskládat). Nebo je to fakt povaha, některý děti jsou prostě uřvaný (moje mladší).