Těhotná a v noci nespím kvůli dcerce. Zažil někdo také?

17. zář 2022

Ahoj Holky, potřebuji asi povzbudit, jsem v prvním trimestru s druhým dítětem a první dítko mě v noci neustále budí, v poslední době se to stupňuje, vzbudím se i 10 krát v noci. Řešení situace aktuálně není, nemůžu ji dát spát jinam než jsem já, je extrémně fixována. Jde mi o to, že mám strach, aby tohle těhotenství probíhalo dobře, když takhle blbě spím. Zažil někdo také? Děkuji za slova povzbuzení.

ondul
17. zář 2022

Jojo, holt vydrzet, az se narodi male, tak to taky muze bejt jeste horsi, 10x te vzbudi jeden, 10x druhej.

elfka21
17. zář 2022

Hledala bych důvod, proč se ona tak často budí. Vždyť to se taky mizerně vyspí ne? U nás pomohlo najet v noci na Sunar. Budí se už jen jednou na flašku a někdy ještě jednou, kdy potřebuje asi cítit, že tam jsme. Není to ideální, jsem taky těhotná a ještě jdu občas na záchod, ale 10x to už je dost.

inah91
17. zář 2022

Ano ano, já mám ani ne měsíc do porodu a syn se začal budit jednou teprve před 2,3 měsíci… nicméně spí se mnou v posteli a to je s pupkem masakr… ale jinde to bohužel neumí… a přesně jak bylo psáno, po porodu si sice lehnes na břicho a bude se Ti lepe ležet, ale zase bude dvakrát tolik buzení a place a pece….
Holt jsme chtěly dvě děti, tak musíme něco vydržet 💪💪💪

vikysek0987
17. zář 2022

Zažívám to samé od začátku-dcera bude mít dva roky(jsem ve 32.týdnu)
A budí mě co dvě hodiny(a to jsem ještě ráda, jindy kňourá sotva usnu,takže toho v noci moc nenaspím)
Těhotenství probíhá v pořádku, miminku se daří dobře, jen já jsem více unavená no,ale bohužel jiná možnost a řešení není, takže holt jen vydržet-bude hůř....

cherie24
17. zář 2022

Normální stav, mám děti od sebe 2 roky a čtvrt. U první jsem se bála si dát i slabé kafe, u druhé bych bez něho nepřežila. Dcera si ještě k tomu i odbourala poobědový spánek během těhotenství,takže přes den nebyla šance se dospat nebo odpočinout. Partner hlídal aspoň chvíli ráno o víkendu, abych se trošku dospala. A dítě zdravé akorát jsem jednou skončila na pohotovosti ve 24tt kvůli velkým bolestem děložních vazů. Chodily ve vlnách a snad horší bolesti jak kontrakce. Dostala jsem vynadáno, ať se šetřím a malá narozená ve 39+5.

jaja01k
17. zář 2022

Podruhé jsem otěhotněla, když prvnímu dítěti bylo půl roku, takže o nějakém mém kvalitním spánku nemohla být řeč, a na těhotenství to nemělo žádný vliv 🙂

lachtanice86
17. zář 2022

Zažila a žádný následky to nemělo

pipi_puncocha
17. zář 2022

Taky jsem to tak měla, po prvním trimestru jsem teda prvního syna odstavila, protože už jsem byla fakt vyčerpaná, ale žádný negativní vliv na mladšího chlapečka to nemělo. 🙂

moonulka
17. zář 2022

Dcera měla rok a tři čtvrtě když jsem byla v 1.trimestru a bylo to něco šíleného, byla vzhůru i 15x, několikrát do týdne měla dvouhodinové bdělé okno. Zpětně vím, že za to mohlo tři rostoucí zadní stoličky a taky velký posun v řeči.
Stále ji kojím, tak to byla jediná záchrana, že jsem aspoň celou noc mohla ležet, je se mnou v posteli. I když kojení mě teda pekelně bolelo. 🙈 Nevím jak jsem to vydržela. Nicméně v blízkých dnech snad už budu rodit a miminko je zdá se v pořádku 😊 A dcera už teď spí celou noc.

mhpraha
17. zář 2022

také jsem se bála, ale myslím, že to nemá vliv.. doufám 🙂

nina004
17. zář 2022

Som 26tt a máme doma to samé. Ale miminko je ok ,len ja som už z toho na prášky.

maxulekapcule
17. zář 2022

Já jsem v těhotenství skoro nespala skrz stres, co jsem měla v práci. Prcek mi to teď vrací, budí se co hodinu, někdy i půl hodiny, na krmení. Jestli to může mít souvislost se spaním v tehu nevim

autor
17. zář 2022

Holky děkuji, moc jste mě uklidnili, jste nejlepší ♥️♥️♥️