Syn a oblečení. Je to normální?

matyldik
3. dub 2021

Dobrý večer, prosím o zkušenosti.
Syn 3,5 roku se začal oblékat komplet ráno sám,i ho nechávám večer vybrat oblečení. Ale začalo tím i to,ze už nechce nosit tričko s dlouhým rukavem,nechce tyhle tepláky,ale jen tyhle,nechce ven bundu,ale jen mikcu,...atd...takže třeba dnes,kdZ byla zima,tak jsem mu rekla,ať si vybere tričko s dlouhým,tak ok,vzal si ho,vzal si tepláky a xkrat za den za mnou přišel,ze zítra už chce jiné oblečení a neustále mi tedy ukazuje,co má třeba za spodní prádlo a tak...proste o oblečení se teď u nás mluví snad nejčastěji. Dokáže se i rozplakat,ze chce prevleknout do něčeho jiného,ne vztekyae spis lítosti,...ve školce si uspini u oběda triko a hned prevlekat...je to normalni???

lida9
3. dub 2021

podle me normalni, syn 4r dela to velmi obdobne... dala jsi sanci o necem rozhodovat, tak toho vyuziva🙂 myslim, ze to casem zase prejde..

areh
4. dub 2021

@matyldik 3 a půl léty syn je to stejný. Ten zase mechce krátká trika, protože byl teď zvyklí na dlouhé. Nechce nové trenky, protože jsou s obrázkem. Je to normální,ale snad to brzo přejde 😁

theolik
4. dub 2021

U nás tak samo malý ma 4 roky.

aneta_v
4. dub 2021

@matyldik mně to dcera dělá od 2 let 😂

klea81
4. dub 2021

Jj dceři bylo jedno co si obleče, ale syn potřeboval, aby vše ladilo. Lepší to nebude 😁

rebe
4. dub 2021

A bude hůř 🙂 Syn, pět a půl, odmítne třeba pět trik, než si oblékne nějaké, které je podle něj dost frajerské...

marketa11112
4. dub 2021

Já mám dcerku modelku, synovi je to vic fuk. Nejraději jsou, když mají oblečení stejne. Jeden druhému závidí třeba tričko. Naštěstí siju a snažím se koupit látky, které jsou pro obě pohlaví. Pak má syn třeba tričko a dcerka tuniku či šaty.