Ahojte maminky, potrěbuju poradit, pomoct, říct názor. Jsem už dost na dně svých sil. Náš syn nespí dobře od narození, hodně se budí, má neklidný spánek, ale teď to vygradovalo tak, že se budí s brekem už nrpomáhá dát ho k sobě do postýlky brečí natahuje ruce snažím se pochovat odstrčí mě, držet za ruku odstrčí mě a stále brečí, usíná, po mém chování v náručí, plácáni po zadečku a všelijakém přetáčení. Ovšem nevydrží dlouho a opět se budí. Zatím spí s námi spíš v posteli než v postýlce, postel do pokojíčku je na cestě a vidím to jako jediné řešení, jinak už nevím. Od narození je na UM dostane před spaním a pak v noci, ale to nepomůže někdy mi příjde, že spíš naopak. Nevím už co s ním jsem nevyspaná, vyčerpaná, mám šílené bolesti hlavy a už to nedávám.
A kolikrát se za noc budí?
Dcera mi velmi špatně usínala a budila se mi v noci co 2-3 hodiny skoro do dvou let. Syn spí lépe (víceméně celou noc od roka a něco) aniž bych cokoliv delala jinak Recept na to tedy nemám, je to dítě od dítěte.
@patypresdevaty no jde spát o půl osmé a budí se pravidelně 10-11 hod to ho musím dát k sobě teď teda vždy plače a chce jít pryč z postele do jiné místnosti, to už jako silně nepobírám, pořád natahuje ruce a někam chce a plače, nechápu to, jdu s ním zpět do naší postele a nechávám ho sedět nic jiného nepomáhá pomalu přestane plakat lehne si a usíná, to trvá tak hodinu, pak se budí mezi 2-3 ráno, dám mlíko a zkouším dát do postýlky vydrží tam tak 10min a plače znovu, opět si ho vezmu k sobě a snažím se ho uspat to trvá další hodinu zhruba. Potom se budí cca 6 hodina ranní a plače zase. A nepomáhá nic.
První dcera se taky dlouho v noci budila. Když měla vysloveně záchvaty, tak jsme ji probudili, vyvětrali v místnosti a pak zase uspali. Druhá dcera bude mít na konci měsíce dva roky a taky se stále budí. Teď to je teda lepší, ale tak měsíc zpět jsem k ní chodila i 6x za noc a to jsem pak druhý den byla jak zombí. Brzy ji začnou růst stoličky, tak očekávám další buzení v noci. Chce to prostě vydržet, no.