Ahoj uz fakt nevim, syn 3 roky po kazdym spani (odpolednim) po probuzeni klidne i hodinu pobrekava,leze po me.a.chce byt v naruci,tak ho drzim..nekdy breci pul hod,nekdy i hodinu,nekdy jen lezi na me a kdyz ho chci posadit vedle sebe tak knoura a nastava scena řevu, nechce se me pustit...trva to pres rok..kazdy den to stejny ..at spi treba hodinu,1.5h, 2 mebo 3 h, vzdycky to stejny,pak je trrba 1-2dny v mesici kdy ma naladu ok a jde si hned hrat a pak zase řev druhy den uz fakt mevim...spanek jeste potrrbuje, kdyz neusne ve skolce tak pote co prijdeme.domu tak usina ve stoje... takze odbouravat to, nejsem si jsta... nema nekdo zkjsenost?dekuju
To nerekne, on moc nemluvi,ma par svych slov a ty pouziva...snazi se mluvit ale porad spis tak ta detska haťmatilka
@lolam10 tak sny.bych rekla kdyz by to bylo obcas ale ne kazdy den...jo tuleni pomuze ale az po hodine
Ptam se ho ale neodpovi mi
Dcera 2 roky,taky to tak má,z 95 %se po odpolednim spánku vzbudí s řevem,lehnu si k ni,někdy ještě zabere a pak se vzbudí v pohodě a nekdy uz ne,kope do mě je vzteklá,nepomaha nic...tal hodinu po je neodložitelná...prostě období,asi
@hanka_12345 ja mam treba skoor kazdou noc spatne sny(min.5 do tydne).takze bych rekla ze to klidne sny byt muzou.nejlepsi by bylo kdyby se vam podarilo od nej zjistit co ho trapi a ujistit ho o tom ze tam jste pro nej...syn taky spatne mluvil ale casem jsme se dorozumeli co jsme potrebovali
Je to období....přejde to....dcera byla taky neodlozitelnaaa
Syn to tak měl do zrušení odpoledního spánku, má to po mě, já když se vzbudím, tak na mě ideálně nikdo nesmí aspoň půl hodiny promluvit, jinak vrčím a "koušu", cítím se jak praštěná pytlem a prostě se pomaličku probouzím a rozjíždím. Je to náročné, ale naučí se to lépe zvládat věkem.
A ptala jste se ho proc place?treba ma spatne sny.u nas se tkay obcas breci po odpolednim spanku ale vzdy pomuze potuleni a za chvili je ok..