Ahoj ženy ..syn od nějakých 7 týdnů je naučený uspávat na balónu - byly noci kdy jsem s ním skákala kolikrát celou noc - trpěl na bříško.
Teď mu jsou 5 měsíců a spánek v noci katastrofa.
Budí se každou hodinu ,někdy i dříve ..musím vždy vzít do náručí ,sednout na balón ,dát prso a skákat dokud neusne..pak opatrně položit..
Takhle každou noc.
Nechci po něm aby spinkal celou noc ,ale není už velký aby se budil co hodinu a někdy i půl hodiny?
Rady ,tipy ,zkušenosti.
Děkuji 🌸
@terkaterka31 poradit asi nejde nic. Měli jsme to podobné. Přivezli jsme si syna z porodnice a chtěli jsme aby spinkal zaprvé sám v postýlce jenomže to nešlo to byl pořád jenom řev zkoušeli jsme postýlku přemísťovat v pokoji kam se dalo abysme zjistili kde se mu bude dobře spinkat a nic nepomohlo pořád řval budil s námi během noci několikrát donoci asi taky každou hodinu vesměs byl nakojení kolikrát jsem mu dala i příkrm protože pořád plakal byl přebalený mazala jsem mu a masírovala pupík a prostě pořád byl ubrečený pořád nám se nám budil často kolikrát i partner musel vstávat i když šel ráno na ranní protože věděl že už jsem opravdu unavená aby s ním prostě chodil v kočárem po bytě a snažil se houpat v kočáru takže vím jaké to je a noci byly opravdu velice šílený a náročný. To naopak teď u dcery tu jsme si přivezli z porodnice pak jsme jí dali do postýlky a musím říct že dcera krásně spinká v postýlce a o spánku V noci ani nemluvně spinká sama spinká vesměs celou noc občas se probudí na dudlík jinak někdy se jí špatně spinká tak si jí vezmu k sobě během noci jinak spinkal v podstatě sama a opravdu všechno úplně v pohodě není uplakaná nic.
@terkaterka31 prostě vydržte vydržte vydržte držím palečky ❤️❤️❤️
@terkaterka31 V období od 4,5 do 6 měsíců byl noční spánek katastrofa 🤦♀️ Budil se po hodině, někdy i častěji. Než jsem ho uspala, než jsem usnula já, tak už byl zase vzhůru. V té době jsme zaváděli příkrmy, nevím jestli to bylo tím nebo nějaká vývojová fáze. Ale přešlo to, víceméně ze dne na den. Syn už od miminka spal v noci krásně, přes den skoro vůbec, takže tohle byl docela šok 🙈 Ale přešlo to 😉
Mi se syn budil co hodinu (i méně) od 3 měsíců až do asi 13m… takže asi tak 😄 pomohl pak odstav (stejne už mléko nebylo, jsem těhotná) a pořad mě ke spánku potřebuje, někdy za nim chodím taky co hodinu (bude mu 16m), někdy ne, někdy má bdela okna… proste holt to tak je…. Časem bude lip… musí 😄🙏❤️
@terkaterka31 Já skákat na balonu odmítala nicmene mi malá usínala jen vleže u prsu a budila se i 3x do hodiny , vlastně po celý čas, co jsem ji kojila.takže rada asi není, jen to prostě vydržet a nějak to přečkat, třeba se to aspon u vás srovná ještě