Spánek 4měsíčního miminka. Kdy to přejde?

2. lis 2024

Ahojte, jdu si pro zážitky a zkušenosti druhých. Nejspíše prochazime s dcerou 4,5M spankovou regresi. Už 5deb má velký problem usnout pres den. Z 1,5h bdeleho okna šla na 2-3h.. To by mi nevadilo..ale je unavená chce spát a nejde ji to. Nejhorší si je, že doposud byla uspatelna pouze v nositku a ted se v nem vzteka, ale jinde a jinak stále neusne. Venku v nositku je to lepší, ale nejde to porad být venku. Pres noc se budi casteji ale da se to.. Vubec nevím jak ted resit uspavani které trvá fakt dlouho a je vycerpavajici, když mám doma jeste 4 dite.. Hrát si samo neumí tak to resim TV, ale nadšená z toho nejsem..nemluve o vecernim uspavani. Driv šel první starší a pak mimco, ted se prohodili a dcera večer bere na milost uspani u prsu, což trvá dlouho.. Treba i víc jak pul hodky.. Což nejde..kde mám dát starší 😅🤦‍♀️🤦‍♀️bože kdy to prejde? Jak dlouho trvá regrese? Do ted usla v nositku a pak šup do postele...🤦‍♀️jak jste to delali s více detmi. Podotykam že starsi ne taky večer potrebuje k usnuti... Dekuji

zmrzlinka
2. lis 2024

Uspavala jsem večer obě děti v naše manželské posteli a všichni jsme tam pak spali.

autor
2. lis 2024

@zmrzlinka to bych taky delala, jenže mimco si prehodilo vecerku na 18:00 a starsi usíná až v 19:00-19:30😏