Prosím o radu, povzbuzení, cokoli...syn 5 a půl měsíce neustále řve. Pokud ho zrovna nenosim, nebo nesedim vedle něj a on do mě může kopat, tak ječí. Po chvíli začne rudnout, modrat a dusit se v jakém je amoku,takže ho zase musím vzít do naruce. V nosítku být nechce. Jen se chovat. Přes den téměř nespí,takže o věnování se starší dceři nebo možnosti něco uvařit, ani nemluvím. Postupem času se to nemění, nelepší. Ano vím,že budete psát,že je ještě malý a potřebuje mě,ale toto fakt už takto nejde. Příští týden se stěhujeme a já absolutně netuším,kdy nás budu balit a uklízet....
@coolca zkusila si místo nositka šátek? Mě syn taky nechtěl vydržet v nositku,to už musel být sakra unavený,aby ho vzal na milost. Ale šátek,no problemo,i na nákup ...
@zelenaesmolda neboli. jakmile si k němu i Sednu,řvát přestane. 🙄
@amazonkajanik taky ne, a navíc je mi to hrozně nepohodlné.
@coolca aha...tak to je blbé. A když ho chová někdo jiný,tak taky řve?
@amazonkajanik nerve. Nemusí mít jen mě, manžela taky bere. Ale jde o to neustále chování 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@coolca tak vyžaduje kontakt,ale ještě bych za tím něco hledala. Syn tohle občas mívá ,že je neodlozitelny,ale tam je to buď špatnými sny,nebo bříško a nebo prostě chce být u nás.jenže už váží 14kg a to je pak mazec chovat třeba 3/4h než dovolí,abych si s ním lehla
@coolca tak ještě zkusit takové to houpatko s kolotocem
@amazonkajanik no tento už má taky dost kilo, o to je to horší. Doufám,že až se rozleze,bude zvidavejsi, tak se to zlepší. Jinak mě odvezou. Fakt si myslím,že za tím není nic jiného než, že chce kontakt.
@amazonkajanik máme, pomůže na chvilku. Pak ho přestane bavit.
@coolca co zuby?
@amazonkajanik má dva 🤭 ne fakt už jsme vyloučili všechny možnosti....
@coolca dvěma to začíná a pak jedou další. Paradoxně ty první byly v pohodě,s dalšími to bylo horší. A jinak,já hodně chodila ven. Jenže vám teď nepřeje počasí,za nás v půl roce bylo nejméně snad jen plus 5 a bahno. Doma se to nepoto,takže dopolko na hodinu,odpo i na 3h. Teď jsme ale taky zalezlí a na prdolovi je to znát,že se doma nudí. Ale zítra už jdeme,jinak mi bude brzy skákat po hlavě ...
U nás se tohle kolem 5 m zlomilo ( teda vydrží jen pár minut, ale alespoň něco). Hodně mi pomohla jídelní židlička. Jde dát do pololehu, dám ho do ní a beru si ho sebou k lince. Mluvím na něj, zatímco vařím, podávám mu hračky, různé vařečky atd. Docela se to dá, stihnu pokrajet atd, pak zbytek vařím s ním na ruce. Třeba by ti to alespoň trochu ulevilo 🙂 teď ho i na chvíli zabaví banán nebo krupka na zuzlani (6,5m) 😉
Pro klid duše bych zkusila na pár dní vyřadit mléko a třeba z něj bude sluníčko.
A místo nosítka šátek, ten je pohodlnější pro miminko i maminku.
A nerostou mu zoubky ? My tohle měly když mu lezly. (A lezly dlouho a pomalu) pak už později jsem věděla, protože zabral calgel.
Nejhorší byly horní. A šly fakt nenapadne.
Zkusila bych RS šátek. Jinak moje první dítě taky bylo věcně na rukách, jinak by se uplakala, přešlo to jak začala lézt.
Děkuji
@coolca nechci strašit, ale naše dcera začala lézt až ve 12 měsících 😅 Tak abys jen nečekala. Ještě můžeš zkusit šoupnout ho na zem. Já dávala dceru při vaření do staré Liberty k lince. Měla tam místo na svoje krámy, tak si to prohlížela a zároveň na mě hned viděla. Nebo jsem ji měla v lehátku na stole/na lince, občas jsem ji dala na zem deku/podložku (máme dlažbu) a nechala jsem ji na zemi, chvíli vydržela i tam. Pro mě bylo nejhorší období to, kdy už nebyla malý mimi, co celý den spí, ale ještě neuměla lézt ani chodit, aby se zabavila sama. To byl děs. Jinak my máme vyzkoušené, že každé období jednou přejde. Někdy dřív, někdy později, ale přejde.
Ještě mě napadá, jestli nemáš špatné nosítko? Co máš za značku? Některá jsou dětem dost nepohodlná. Ale naše dcera v něm teda doma být chtěla jen když jsem věšela prádlo nebo luxovala atd. U vaření řvala. Nejspokojenější byla v nositku venku 🤦🤷🏿♀️
@ejmate mám manduku. A moc se mi teda nechce investovat do dalšího nosítka. On tam chvíli vydrží,ale pak ho to zase přestane bavit a zase začne hulákat. V panelákové kuchyni toho moc nevymyslim. Vím, že to přejde,ale už to trvá tak dlouho, a je to hrozné vyčerpávající. Fakt nemůžu ani na záchod, aby nezačal ječet.
@coolca hele já byla kolikrát na záchodě a dceru na klíně 🙉 Teď ji nemám na klíně, ale je tam se mnou zavřená a hrabe toaleťák a tak 😅 To vím, o čem mluvíš 😅
To věřím ☹️ Člověk už je zoufalej. A co třeba vařit večer, den předem, až přijede manžel z práce? Může zabavit mrňouse a ty rychle uvařit? Jinak už mě nic nenapadá 🤔
Pokud s vami nespi v posteli, tak bych ho tam dala. Treba se uklidni.. a pokud ani to nezabere( i kdyz to je asi i tak na dyl) tak bych ho holt nechala a sla neco udelat. Ja byla synovi vzdy k dispozici a nemyslim si, ze to bylo dobre.
@coolca neboli ho brisko?