Roční dítě - vřískání a pozdní zaspávání. Co pomohlo?

nika110818
6. čer 2022

Ahoj, prosím o jakoukoliv radu, už jsem zoufalá. ☹ Mám roční dcerku a minulý týden překonala šestou nemoc a vysoké teploty s tím spojené. Do té doby bylo všechno ok. Možná to nesouvisí, ale jak přestaly teploty, dcera začala neskutečně hlasitě vřískat. Když se jí něco nelíbí, nedáme ji, co chce, když se od ní vzdálím anebo se jí nechce spát. Večer trvalo usínání cca 20 minut, teď je to už několik týdnů neskutečně dlouhý boj, plný pláče, vřískání a mého zoufalství. Prosím, stalo se to i někomu z vás? Přestalo to po nějaké době? Co pomohlo? Předem děkuji.

jjasmina
6. čer 2022

@nika110818 období, přejde, vzdor

nika110818
autor
6. čer 2022

@jjasmina prosim, reknete, ze to nebude trvat mesice, jinak brzy skoncim u cvokare. 😂

katherine177
6. čer 2022

@nika110818 já teď prožívám období vzdoru u 5 ti leté dcery a taky šílený pláč se střídá se vztekanim ať se to týká čehokoliv ,už jsem říkala ,že buď ji "zabiju já nebo spáchám sebevraždu"😅😅😅,myšleno ve srandě,ale jsem z toho taky pěkně na nervy .

swan42
6. čer 2022

@nika110818 ja uz jsem taky na pokraji sil, dceri budou brzo 3 a jeste to nepreslo 🤦

jjasmina
6. čer 2022

@nika110818 jednou určitě 😃

izz76
22. čer 2022

No tak ji nenuť spát když nechce, nevzdaluj se od ní a dej jí co si přeje a bude po vřískání.. 😆

antoinet
22. čer 2022

Když jsem měla takovou krizi, pomohlo chodit na uspávací procházky s kočárkem a přesunout pak spící dítě do postele, shodou okolností šlo taky o toto období, kdy je pozdě tma a současně příjemné podmínky pro večerní procházku, vyhovovalo mi to i při cestování, kdy se v cizím prostředí špatně uspává. Jen je pak potřeba to včas odnaučit 🙂