Jsou vaši roční drobečci taky neposední? Naše malá oslavila rok tenhle týden, a je jak z divokých vajec ☺ všude musí být, všude všechno vytahuje, ze stolku mi vyhazuje časopisy, z obalů nám vytahuje DVD, teď v klidu vypustila z klece králíka...☺ nechápu kde se to v ní bere ☺
Totéž bude dělat ještě dva roky poté. Obrn nervy. Je to normální.
Malé bude rok za tři týdny a cca to tak je 😄 někdy mám docela nervy, i když vím, že je to normální 😁
@andelka Já z toho nejsem na nervy, jen mě udivuje jak jí některé věci můžou napadnout ☺ a hlavně jak třeba mohla otevřít tu klec, když s tím mám někdy problém i já 🤔
@klokanka31 jako je dobrá, že otevře klec, to naše ještě neumí 😄😄😄
@jako_mala_holka Buď ráda ☺
@klokanka31 asi jo 😅
Králík má u nás taky úspěch 😀 Myslím, že okoukal, jak klec zavíráme 😀
@veru181 Jo, oni děti okoukávají a pak napodobují ☺
@klokanka31 jo a bude hůř nejspíš 🙂jak já říkám, dělají po čem h...o
@klokanka31 Jako já říkám, že děti v tomto věku netřeba nic učit, ani "dobrý den". Prostě to stačí jen dělat. Posledně průvodčí ve vlaku prošel kolem, můj drobek měl v té době necelé 2 roky, ale měřil kolem 85 cm (necelých 10 kilo, prostě drobeček nevypadající na 2 roky) a na průvodčího: "Dobrý den", ještě tak neuměle. Průvodčí se zarazil, rozhlídl, jak kdyby na něj sáhl duch a prý: "On mi řekl ´dobrý den?´" Tak jsem odvětila, že je to dosti možné a pravděpodobné, že to on takhle lidi zdraví - bydlíme v bytovkách a nemáme výtah, takže na chodbách pořád někoho potkáváme a zdravíme 🙂. Prostě i tohle okouká sám od sebe a dělá. Včera všem doma hlásil: "Dobrou noc!"
@merope Podobně mimo byli moji rodiče, když byli na návštěvě. Malá si přitáhla z koupelny hadřík, začala z poličky pod televizí vytahovat dvd, a pak tím hadříkem jezdila sem tam, pak dvd naházela zpátky (všelijak, ale do poličky se trefila ☺), pak ještě "přejela" koberec, a hadřík hodila do koše. Naši na ni zírali co to dělá, že to vypadá jako by uklízela. No a když si tak uvědomím, že mě od narození vidí téměř denně jak takhle utírám prach, tak mě asi napodobuje nebo co ☺
@klokanka31 Přesně tak - oni potřebují dělat přesně to, co dělá maminka / tatínek / ostatní děti kolem. Neuměle, ne vždy jim to jde, ale snaží se neskutečně. Můj drobek zásadně nosí všude batoh nebo kabelku. A dneska se hádal s babičkou, že máma nemá boty, táta nenosí boty, on taky nechce boty 😀.
@merope A je to hrozně sladký jak se u toho děti tváří hrozně důležitě ☺
@merope A s těma botama má pravdu, co by je nosil když vy ne 😂
@klokanka31 No, já si to myslím taky, ale vysvětluj to babičce 😀.
ano,je to normální,děti nebudou sedět tam kde je posadíš